Суспільство (відео)

Чернігівські рятувальники разом із волонтерами привітали онкохворих діток (Відео)

6 січня представники Головного управління ДСНС України у Чернігівській області спільно з громадською організацією «Evum» та агенцією свят «Kids holiday» завітали до маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні, де перед вікнами лікувального закладу розгорнулося ціле дійство.

Даний захід вирішили провести напередодні одного з найвеличніших християнських свят — Різдва Христового. Його мета полягає у наданні підтримки онкохворим дітям, які знаходяться на лікуванні в даному закладі. Адже, такі дітки переживають багато болю, пов’язаного з хворобою. Тож рятувальники вирішили відволікти дітлахів від реальних лікарняних буднів, підтримати їх морально та разом із Святим Миколаєм та іншими казковими персонажами створити святкову атмосферу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Традиції Різдва: що можна та заборонено робити 7 січня

Рятувальники передали кожній дитині невеликі подарунки: сувеніри, цікаві книжки з основ безпеки життєдіяльності та іграшки.

Надзвичайники впевнені, що така зустріч подарувала позитивні емоції діткам та їх батькам, адже, як відомо, вони поліпшують здоров’я.

Для фахівців рятувальної справи посмішки дітей та радісні вогники в їх очах були найбільшою подякою за організований захід.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button