Суспільство (відео)

Чернігівським поліцейським загрожує смертельна небезпека (Відео)

— Ситуація жахлива і ми не хочемо, щоб було так, як на Попудренка, 16.

Так описує ситуацію з чернігівським відділком поліції його речник Юлія Ковтун, нагадаємо, будівля розташована за адресою вулиця Шевченка, 13.

Це число є нещасливим і зловіщим.

«Ми зараз взяли клубок із нитками і поклали його на підлогу, він покотився», — Юлія Ковтун, речник чернігівського міського відділу поліції.

Але справа не в містиці, просто деякі частини підлоги на третьому поверсі просіли і похилилися. Поліцейські навіть вирахували % зношеності їхньої будівлі – 87.

«Сьогодні ми запросили до чернігівського відділу поліції працівників медіа, щоб ви побачили самі і показали людям, що відбувається в цій будівлі. Наразі остаточний висновок, що відремонтувати її неможливо, а перебування людей у цій будівлі недоцільне», — Юлія Ковтун, речник чернігівського міського відділу поліції.

На небезпеку постійно наражаються близько 300 співробітників плюс постійні відвідувачі, правоохоронці. Наразі встановлені маячки, і ситуація зі зсувами будівлі перебуває на постійному контролі. Причинами ж такого стану будівлі називають комплекс факторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові поремонтують ще 44 ліфти

«Тут комплекс причин. По-перше, колектор під будівлею старий. По-друге, будівля була збудована у 1907 чи 1905 році. Немає фундаменту. Тут дерев’яні палі. Третій поверх був збудований у 1947 році і, звісно, будівля в такому стані», — говорить вона.

Наразі поліцейські спільно з багатьма іншими відомствами

У пошуках нової будівлі для переїзду. Труднощі становлять особливості цієї установи – зброя, секретні документи та слідчо-оперативні групи, які, за словами поліції, для зручності мають бути в центрі. Серед можливих варіантів переїзду – чернігівська міська податкова по вулиці Кирпоноса (податківців можуть переселити до їхніх колег з області) та будівля ліцею побуту в районі «Чексілу».

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Атроху вариант переселения полиции города в другое здание устраивает. Во-первых , освободится здание в центре города под его очередной бизнес(секс) проект, уберет полицию с центра города, сразу станет видно, куда выехала опергруппа, его брать с поличным или по его команде вязать его конкурентов, ну и платит за аренду помещения полиция будет как бы по-бумагам столько же, а де-факто еще столько же в карман меру, бабло с бюджета, все спишут все с Эдиком !!

  2. Сама полиция- это и есть мистика! И то-что мэрия ограбит бюджет и людей- это факт!

  3. я этой так называемой «ПОЛИЦИИ» даже конюшни не дал бы..Дармоеды проедающие бюджетные деньги,толку от них -никакого-могут только бабушек гонять за торговлю,да на «приусах» рассекать..Пришлось иметь дело со следователями с Шевченко 13-я полгода искал следователя,который ведет дело..И за пустяшное дело еще в открытую потребовал денежку…Твари ..Ничего у них не изменилось..

  4. Наш мэр-ДЕР.МО, все депутаты-БЛ.ДИ, а мент конкретный П.ДАРАС!!!

Back to top button