Суспільство (відео)

Чернігівці оцінили заслуги «Людини року – 2017» – міського голови Атрошенка (Відео)

Не минуло й року, відколи чернігівський міський голова Владислав Атрошенко отримав від Президента орден «За заслуги» ІІІ ступеня, як ось знову нашого мера дочекалася чергова нагорода – він став лауреатом загальнонаціональної премії «Людина року – 2017» у номінації «Мери року».

По свою відзнаку Владислав Атрошенко поїде 24 березня аж до Національної опери України ім. Т. Шевченка, де і пройде урочиста церемонія. Тим часом чернігівці поділилися власними думками, чи заслужено наш мер став «Людиною року – 2017».

Ви мене краще не знімайте, бо я його добре знаю і говорити про нього не хочу, зі школи знаю.

Заслужено, сповна. Мене влаштовує те, що він наводить у місті лад.

— Начебто заслужено, але роботи ще в місті багато, насамперед намагалися створювати робочі місця, щоб хоч щось робилося.

— Я навіть не знаю, що він став людиною року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із космосу в партнери: Атрошенко кардинально змінив свою «енергетичну» думку

— Я думаю, що заслужено, бо такої краси в місті, як оце зараз, у нас ще не було.

— Цікаве питання…якби ще він нам дороги полагодив, бо з візочком дуже важко, через бордюри їх тягати, не допрацьовано. Я думаю багато хто погодиться, що не допрацьовано.

— Як він мені може сподобатися, якщо я особисто його не знаю? Його справи у місті, що він робить? Ну так, щось робить, але чи це його заслуга, чи громади – Бог його знає.

— Чи задоволені ви тим, як працює наш мер? – Не дуже. – А чому?

— Заслужено, молодець, працює добре.

— Десь і заслужено, десь і ні. Все ж таки, дещо він відремонтував, це теж добре, але ж, звісно, що гроші відмивають.

— Та ви що, як несподівано, ну, не знаю, може, в чомусь і заслужено, але ще багато над чим треба працювати. Як ви вважаєте, чи чесний у нас мер і його міськрада? – Вважаю, що не дуже, як і вся Україна.

— Я бажаю всім жителям Чернігова усього найкращого. Щоб вони були щасливі зі своєю владою, щоб ваш мер піклувався не лише про центральну частину міста, а ще й звертав увагу на його околиці, щоб не обділяв увагою пенсіонерів і людей, яким потрібна допомога. Щоб ваш мер частіше дивився собі під ноги, щоб приділяв увагу всьому місту.

Ще статті по темі

Back to top button