Суспільство (відео)

Із космосу в партнери: Атрошенко кардинально змінив свою «енергетичну» думку (Відео)

Учора, 6 березня, на ранковій нараді Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зауважив, що енергогенеруючі компанії міста несуть великі збитки. А все через те, що чернігівці цілодобово мають у кранах гарячу воду, і тому, можливо, віддавати ці борги підприємства будуть за рахунок чернігівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівцям можуть навісити борги за гарячу воду

Однак два роки тому мер, звертаючись до представників тих самих енергогенеруючих компаній, мав іншу думку з цього приводу.

Владислав Атрошенко заявляв, що за необхідності розвалить усю систему, ставши на захист чернігівців.

«Мені достатньо буде закликати населення не платити за цю єресь, дурість і злочин, які ви у платіжках пишите. Ви з глузду з’їхали на своїх генеруючичих компаніях. Ви що у космосі десь живете? …у вас ні совісті, мабуть, ні розуму, і я не знаю чого нема. І це незбагненно ніякими постановами, це неможливо в принципі, тому що у будь-якої постанови повинно бути якесь математичне обґрунтування собівартості і якоїсь граничної рентабельності тощо… У часи Сталіна вас би вже розстріляли. Ви плануєте від населення дочекатися цих грошей? Жоден дурень вам їх не заплатить! По-перше, грошей цих у населення нема, а по-друге, усьому є межа. Ви будете і надалі надсилати ці платіжки? Ви не отримаєте грошей! Я це організую особисто», — заявляв міський голова два роки назад.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. два года назад Атрошенко просто небыл «в доле».

  2. Банально: атроху КУПИЛИ. Как какую-то собачку, как (ну вы сами понимаете кого)…

  3. ах ты ДОЛЯ-моя ДОЛЯ! ЗАНЕСЛИ не МНОГО!

Back to top button