Суспільство (відео)

Засекречений пісок і тепла водичка: «Золотий берег» готують до відкриття (Відео)

До відкриття головного пляжу Чернігова – «Золотого берега» – залишилося кілька днів. Нині тривають фінальні приготування. Учора на територію пляжу завезли кварцовий пісок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтоплений «Золотий берег» (Наживо)

Загалом на пляж КП «АПП – 2528» має завезти 800 тонн кварцового піску. Щоправда, звідки пісок, за якою ціною і де його купували – таємниця. Міська рада чомусь приховує цю інформацію. Начальник КП «Паркування і ринок» Чернігівської міської ради (обслуговує пляж) Микола Гоголь заявив, що він не знає, звідки і за якою ціною куплений пісок. Окрім того, журналістів, які шукають про це інформацію, він назвав «горе-писаками» і порадив краще «щось корисне для міста зробити», ніж виконувати свої професійні обов’язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Його назвали «Золотим»: у Чернігові готують пляж до сезону

Але чернігівці мають право знати, звідки пісок. Можливо, його привезли з-під Чорнобиля і спеціально приховують інформацію. Жарти жартами, але з цього приводу ми направили на адресу чернігівського міського голови Владислава Атрошенка інформаційний запит.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. На ваш запит можуть скласти папірець, де буде написано все, що завгодно аби всі заспокоїлись, але не факт, що то буде правда.

Back to top button