Суспільство (відео)

Чи бувають віщі сни: думка чернігівців (Відео)

Сон – це базова фізіологічна потреба. Проте в цьому понятті хтось вбачає і потаємне значення. Деякі люди снам довіряють більше, аніж собі. Хтось пов’язує їх з інтуїцією та підсвідомістю, а хтось має скептичні погляди та не вірить в існування віщих снів. Досі єдиної думки про сни немає. Ми поцікавились у чернігівців, чи вірять вони у віщі сни і чи снилися їм такі.

Ми віримо, але за віщі не будемо розказувати. Нащо розказувати – це мій сон. Не буду розказувати.

Але збувалися, на жаль, погані.

Ні, не траплялося, щоб сни збувалися.

Моїй мамі часто снився мій тато, коли він помер, і розказував про погані речі, які будуть у майбутньому.

Ні, не вірю.

Я не скажу, що повністю вірю, але була одна така ситуація. Я тоді була в бабусі. І я загубила свою картку пам’яті. І тоді я лягала спати. Мені наснився сон, що підходжу до тата і питаю: «Де моя картка пам’яті?». Він відповідає: «У мене». Наступного дня я приїхала додому, підходжу та питаю: «Де моя картка пам’яті?». Він каже: «У мене».

А в мене бувають випадки, коли погані сни віщують мені поганий день. Ну, таких особливо віщих снів я майже не бачу. Так просто щось сниться, та й усе.

Іноді збігається віщий сон, якщо тобі щось приснилося. У кожного своє. Якщо мені сниться хлопчик, то будуть якісь клопоти. Якщо дівчинка, то буде якась радість. Ну, якось так. Якщо копійки сняться, буде печаль. Якщо крупні гроші, то буде щось добре. Ну, це такі мої спостереження. У кожного своє.

Як бачимо, більшість опитаних людей вірить у віщі сни та часто їх бачить. А як вони виникають, залишається таємницею.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button