Суспільство (відео)

Десантники Чернігова стали однією родиною (Відео)

Десантники Чернігова провели перші установчі збори новоствореної Спілки ветеранів-десантників. До неї вже входять понад 120 мужніх чоловіків. І цей список постійно зростає.

На урочистих зборах вручили посвідчення новим учасникам Спілки  і встигли провести до армії молодих хлопців.

У джерел створення Спілки ветеранів-десантників стояв Володимир Ткач – голова правління «Чернігівобленерго». Він свого часу об’єднав десантників Одеси та Луганська. Тепер настала черга нашого міста.

Спілка будує далекоглядні плани. Насамперед опікуватиметься родинами загиблих воїнів АТО, допомагатиме наводити лад у Чернігові, організовуватиме свої святкові заходи. Особливий день – 2 серпня.

— Ми працювали таким складом в Одесі, Луганську. Сьогодні створили «Північ». Вирішили побачити те, чого не помічали раніше, — Володимир Ткач, керівник Спілки ветеранів-десантників «Північ» , голова правління ПАТ «Чернігівобленерго».

Починання керівника Спілки підтримали і діючі військові. Підставити плече обіцяють в Оперативному Командуванні «Північ» , що базується у Чернігові. Його керівники кажуть, що завдання Спілки та армійців повністю співпадають. Насамперед потрібно приділити увагу вихованню молоді. Слабенькі фізично пішли нині юнаки.

— Сьогодні рівень військово-патріотичного виховання ми втратили. Немає у хлопців загартування, фізпідготовки. Сидять в інтернеті. Дівчата б’ють у дворах себе, — Віталій Політило, заступник командувача військ ОК «Північ».

Двері Спілки ветеранів-десантників відкриті, кажуть її керівники. Тож сподіваються на поповнення своїх лав. Десантники, як в армії, так і у буденному житті завжди трималися один одного.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Заробляе Бали, щоб у випадку чогось прикриватись- ось який я класний пацан, а що твориться в коллективах РЕМ — пофiг. Зарплата мiзер, люди розбiгаються, у технiки 10-20 рокiв тому вичерпався ресурс. Але про запитання про пiдвищення зарплати вiдповiдаэ «- у вас що маленькая зарплата, ми пiдвищували у 2014 р. А мене моя зарплата влаштовуэ»

Back to top button