Суспільство (відео)

«Десна» за крок від історичного досягнення: думки чернігівців (Відео)

Чернігівська «Десна» може вперше у своїй історії вийти до Вищої ліги українського футболу. Досі нашим землякам вдавалося тільки міняти прописки між першою і другою лігами, ба, навіть припиняти своє існування. А найвищим результатом було четверте місце в Першій лізі за часів президентства в «Десні» політика і бізнесмена Олексія Савченка, який зараз є губернатором Миколаївської області.

Сьогодні за два тури до фінішу чернігівці посідають друге місце, що дає їм право підвищитись у класі.  Найближчий переслідувач – «Верес» із Рівного – відстає на шість очок. «Десна» не зможе пробитись у Прем’єр-Лігу тільки в тому випадку, якщо програє два свої матчі, а «Верес», відповідно, обидва виграє. Водночас різниця забитих і пропущених м’ячів у чернігівців буде гіршою.

У «Десни» залишились ігри з середняком «Оболонь-Бровар» і лідером турніру – маріупольським «Іллічівцем». І вже цими вихідними наша команда може відкрити нову сторінку свого життя. Що ж думають жителі міста про можливість цієї історичної події.

Чернігівці відповідали на запитання «Чи вболіваєте ви за чернігівську «Десну» і чи хотіли б ви, щоб клуб вийшов до Прем’єр-ліги?»

«Ну, я не фанатик футболу, але за «Десну» як патріот вболіваю».

«Хочу, звісно. Не дивлюсь, але знаю, що вона кудись виходить. Хоч я не футболіст».

«Вибачте, але я футбол узагалі не дивлюсь».

«На жаль, не фанат. Але підтримую своїх».

«Я футбол не дивлюсь, але я за чернігівську «Десну».

«Треба скористатися шансом. Будемо вболівати за нашу команду».

«Нехай рвуться, тільки вперед. Футболісти хороші. Коротше – «Вперед!». Десна – наша команда».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button