Суспільство (відео)

Ера Водолія настане вже в лютому: застереження та поради для мешканців Чернігівщини (Відео)

Невдовзі людство ввійде в нову еру – еру Водолія. Її настання збігається з китайським Новим роком, що розпочнеться 12 лютого. До цього дві тисячі років людство жило в ері Риб. Про це розповіла чернігівський таролог Оксенія.

«Від народження Ісуса Христа почалася ера Риб. І дві тисячі років вся планета була в пошуках істинної релігії. Це була не дуже досконала ера, тому що багато було кровопролиття… і православна, і католицька віра. І навіть на сьогодні оцей розкол між Україною та Росією – це закінчується ера Риб», — Оксенія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи стане рік Бика кращим за цей: чернігівська таролог розповіла, як правильно увійти у 2021-й (Відео)

Таролог пояснює, що найближче століття ера Риб ще відчуватиметься, тому можливі війни за землю та ресурси. Однак коли ера Водолія повністю перебере свої права, то всі міжусобиці припиняться.

«Протягом наступних двох тисяч років буде єдина раса… це людина. В еру Водолія буде дружба, відносини міжнародні, між людьми, вони не будуть збалансовані на грошах. У наступні дві тисячі років відпаде мода на накоплювання. Ми будемо, може, жити в маленьких домівочках, бо люди більше коштів вкладатимуть у подорожі до Марса, Венери», — Оксенія, таролог.

За словами таролога, ера Водолія – це час розвитку точних наук. Люди активно вивчатимуть езотерику, пізнаватимуть Всесвіт і модернізуватимуть різноманітні винаходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський таролог назвала ймовірну причину частих самогубств

«Багато століть тому Нострадамус сказав, що «я бачу залізних птахів і я бачу людей у цих птахах. Він не міг страктувати, що це літак. Так і в ері Водолія людство подорожуватиме по інших планетах», — Оксенія, таролог.

Зустріти еру Водолія таролог радить особливим чином. Цей день краще провести на свіжому повітрі.

«Тому що ера Водолія – це повітря, це Всесвіт, це безкінечність. І тому, якщо є така можливість, краще побути на вулиці, просто погуляти містом, лісом чи побути на дачі. Обовязково провести цей день із близькими найдорожчими людьми», — Оксенія, таролог.

Замислюватися над придбанням амулетів чи оберегів не варто. Пані Оксенія каже, що вони не мають сенсу, адже Водолій не меркантильний і зосереджений більше на духовності людини.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button