Суспільство (відео)

Ех, дороги: під Березною утворилися «кратери» (Відео)

Традиційно щороку навесні на Чернігівщині, власне, як і по всій Україні, разом із снігом з доріг «випаровується» асфальт. Водії, проїжджаючи по таких кратерах, згадують «всіх святих», а заодно і незлим тихим словом службу автомобільних доріг. Цікава ситуація трапилася на ділянці дороги «Хрінівка-Щорс-Березне».

Тут дійсно почаклували над ямковістю, але чомусь забули про шматок траси, на якій серйозні ямки. Якщо влетіти в таке «провалля» на швидкості, то цілком реально можеш залишитися без коліс, або ж взагалі вилетіти в кювет.

Але в службі автомобільних доріг в Чернігівській області нас запевнили, що про цю проблемну ділянку ніхто не забув і, мовляв, скоро ситуацію виправлять.

 «При ямковому ремонті не можна перекривати дорогу. Тож ремонт на тій дорозі відбувається спочатку з правого боку, а потім з лівого. Зокрема на лівій стороні ремонтуватимуть 65 – 79 кілометр. І одразу всю ямковість ліквідувати не можна. Ніхто нічого не забув. Усі бачать, які дороги після зими. І намагаються виправити ситуацію ямковим ремонтом», — прес-служба в службі автомобільних доріг в Чернігівській області Анастасія Кропивницька.

Що ж будемо сподіватися, що нам сказали правду. Але проблемну ділянку дороги ми обов’язково перевіримо.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button