Суспільство (відео)

Фотокурси для маленьких чернігівців розпочнуть роботу з вересня (Відео)

Зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік. Водночас, з огляду на ситуацію, зміниться розклад позашкільних занять для дітвори. А разом зі змінами очікується й поповнення серед різноманітних проєктів. Одним із таких нових занять стануть безкоштовні фотокурси для чернігівської малечі.

«Ми розуміємо, що з 1 вересня діти підуть на навчання, а от субота буде вільна, тому ми будемо намагатися з ними працювати. Настільні ігри допоможуть далі працювати психологу, відповідно, зцілюватися від пережитих подій, а фотокурси – дитина в фотографії зможе доповнювати свої знання, а з іншого боку фотографувати Чернігів», — заступниця начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

Основним мотивом для створення фотокурсів стало те, що діти зовсім інакше ніж дорослі сприймають цей світ. А отже, через їхні фото можна відкрити для себе зовсім нове трактування нашого міста та подій, які в ньому відбувалися.

«Дитячий погляд на місто – інший. Не такий як у дорослого, ми дивимося на багато речей дуже прагматично, діти вміють відшуковувати щось нове. Але підказати, як правильно налаштувати, які кольори використати, в який період краще фотографувати – можливість для самореалізації дитини», — заступниця начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «100 днів Широкої війни»: чернігівський письменник видав книжку про події повномасштабного вторгнення

Зареєструватись на фотокурси варто вже зараз, адже кількість місць обмежена.

«На нашому сайті ми запустили дві гугл-форми для реєстрації: на настільні ігри, до 20 діточок», — заступниця начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

Якщо говорити про фотокурси – до 20. Заняття 10 субот поспіль. Фотокурси також 10 субот поспіль. Навчання практичне-теоритечне, для нас важливо, щоб не лише фотографувати, а й вчити історію.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button