Суспільство (відео)

Фура паралізувала рух транспорту в Чернігові (Відео)

Фура знесла електроопору в мікрорайоні Бобровиця. У стовп вантажівка в’їхала, аби уникнути зіткнення з легковиком. Принаймні таке пояснення водій фури надав поліцейським. Ті приїхали на виклик і помітили, що, окрім зруйнованого стовпа, постраждала й інша техніка.

«Автомобіль, який їхав слідом за фурою, також частково постраждав. Коли падала опора, її частини впали на цей автомобіль», — розповідає старший інспектор прес-служби Управління патрульної поліції в м. Чернігові Віталій Копистко.

Очевидці озвучують іншу причину аварії, нарікаючи на велику калюжу з ямою біля зруйнованого стовпа. Тут місцеві нарахували вже шість ДТП. Та обурюються – місце пригоди водії об’їжджають по тротуару просто під вікнами приватних будинків.

 «Там поворот ДАІ, вони сюди завжди об’їжджають».

На зупинках вишиковуються черги, адже 1, 10 та 11 тролейбуси зупинилися майже на цілий день. Коли саме відновлять електромережу та запустять тролейбуси, комунальники не знають.

«На сьогодні на місці пригоди працюють робітники служби контактних мереж тролейбусного управління», — відмічає речник КП «ЧТУ» Микита Вікторов.

Поки ми знімали одну ДТП, просто на очах поліції сталася інша. Знову вантажівка в епіцентрі подій. Тільки цього разу вона не розминулася із «Ланосом».

Журналіст Марина Шолох

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button