Суспільство (відео)

Гарячої води нема, платіжка є: немолода жінка просить допомогти їй зекономити (Відео)

До редакції ЧЕline звернулася мешканка квартири по проспекту Миру, 210. Жінка запевняє: гарячою водою вдома не користується вже досить тривалий час, однак квитанції з захмарними сумами за комуналку їй надходять щомісяця.

«1 258 чи 98…серпень, за липень 1 531 гривня», — чернігівка Зінаїда Щотка.

Гаряча вода в її квартирі відсутня вже 20 років. Усе через зношеність каналізаційної системи.  У цій квартирі всі труби гнилі та діряві. Жінка підставляє відра, щоб не затопити оселю.

«Ну, як я можу користуватися, якщо все поламано, що ж не видно, що нею не можна користуватися? це ж помітно неозброєним оком», — чернігівка Зінаїда Щотка.

До господині навідувалися слюсарі. Вони порадили жінці запломбувати гарячу воду. Тоді їй перестануть нараховувати оплату.

«Треба труби різати, а я нікому не дам, щоб різали труби», — чернігівка Зінаїда Щотка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чернігівгаз Збут» просить споживачів повідомляти щодо проблем із доставкою квитанцій

«Можна встановити лічильник і просто не використовувати або запломбувати. Нема питань. Ну, якщо людина не використовує гарячу воду, то давайте відріжемо її, це технічно можливо», — генеральний директор ПАТ «Облетплокомуненерго» Віктор Геращенко.

Пізніше «Облтеплокомуненерго» до редакції ЧЕline надіслало листа, в якому йдеться про те, що Зінаїда Щотка до підприємства не зверталася. А відтак, про її бажання тотально заощадити відомство нічого не знає.

Ще статті по темі

Back to top button