Суспільство (відео)

Газові експерименти: чернігівці обурені платою за «трубний» тариф (Відео)

Із квітня українцям доведеться на чомусь заощаджувати, адже платити за газ треба буде за двома тарифами. За газ як за товар і ще абонплату на утримання газорозподільних мереж незалежно від обсягів споживання. Чернігівці обурені такою новацією, адже тарифи зростають як на дріжджах, а зарплати чомусь ні.

Не хотілося б, звісно платити за якийсь віртуальний товар, якого не отримуєш, тому, безперечно, це погано, і, напевно, будь-який тариф треба переглянути, щоб платити за реальну річ, яку ти бачиш, якою ти користуєшся.

Не зрозуміло, звідки така думка прийшла їм у голову. Як це, за газ само собою платиш, і за трубу ціна повинна бути вже закладена. Вони повинні обслуговувати, оновлювати ці магістралі, а в нас так, аби побільше заробити.

Нам це вдарить по бюджету, не знаю навіть, що й сказати, все це неприємно для нас, для нашої сім’ї, ми ж підлаштовуємось, однаково треба буде платити.

Ну, мені як піднімуть, то піднімуть, що робити.

Негативно, взагалі гнати їх треба всіх в шию, повірте мені, я вже прожив більше 60 років, тільки гнати, перевибори.

До цих підвищень тарифів я ставлюся, звісно, не дуже добре, оскільки зарплата бажає бажати кращого, а тарифи підвищуються з кожним днем.

Погано, дуже погано, бо зарплати не підвищуються, і дуже важко жити, особливо коли маленьких дітей виховуєш сама.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Для народа стараются,а мы неблагодарные не понимаем забот наших правителей

Back to top button