Суспільство (відео)

Гнів Атрошенка і кредит «Чернігівводоканалу»: шоу в міськраді (Відео)

Чергова ранкова нарада в Чернігівській міській раді розпочалася з обговорення кредитних катавасій комунального підприємства «Чернігівводоканал».

«Комунальним підприємством було залучено 22,8 мільйона доларів кредитних доларів. У 2019 році спроможність підприємства розрахуватися за кредит істотно знизилася. Основна причина – несвоєчасність встановлення Нацрегулятором відповідних постанов. Неповний перегляд, а лише коригування», — Сергій Малявко, директор КП «Чернігівводоканал».

«125 мільйонів отримали. 216 погасили і 390 ще винні. Вдумайтеся в цифри», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко представив нового керівника структурного підрозділу

Після подібних розмов зазвичай у Чернігові суттєво підвищують тарифи. Хоча перед місцевими виборами міська влада навряд чи піде на це з відомих причин. А от уже наприкінці року чернігівцям можуть підсунути черговий комунальний тарифний сюрприз.

Також на нараді на горіхи перепало деяким керівникам структурних підрозділів міської ради. Основна претензія – вони недостатньо уваги приділяють інспектуванню міста. Мер у притаманній йому манері не добирав слів.

«Василю, ти в своєму розумі? Що ти мені зараз відповідаєш? Ти серйозна людина?» — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

«Сідай, не бреши мені. Ти мені брешеш».

«Начальник «Зеленбуду». Романе, мені не подобається, як ви працюєте останнім часом. Персонально до вас як до керівника маю певні зауваження», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

«Калюжний, Білогура, директор «Водоканалу», начальник управління УКСу. Це ті керівники, які повинні постійно інспектувати місто. Цього у нас не відбувається. Літо. Всі на розслабоні».

«Тому що ви оборзєлі, рєбята».

Завершилася нарада традиційним фотодайджестом провалів і здобутків комунальників.

Журналіст: Павло Солодовник

Оператор: Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button