Суспільство (відео)

Свідок подій розповіла подробиці вбивства поліцейського на Масанах (Відео)

Уночі напередодні вихідних у Чернігові в мікрорайоні Масани сталася жахлива розправа групи молодиків від 16 до 18 років над двома поліцейськими, які на той час перебували у відпустці та були в цивільному одязі.

«Близько опівночі на вулиці Незалежності в Чернігові група молодиків завдала тілесних ушкоджень поліцейським. Унаслідок цього один із них загинув, другого доправлено до лікарні»,- Наталія Слабеняк, провідний інспектор сектору комунікації ГУНП у Чернігівській області.

ЧЕline вдалося поспілкуватися з жінкою, яка зазначає, що була свідком початку конфлікту, а також добре знає родини деяких із нападників. Жінка не хоче показувати свого обличчя. Пояснює – задля уникнення неприємностей у подальшому.

«Я знаю, що мені може бути дуже погано. Я знаю цих людей».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство поліцейського на Масанах: з’явилося ще одне відео тієї ночі (Відео)

«(називає прізвище) із Росії переїхав, у нього тато загинув від електрики. Він, мабуть, із 12 років тут живе. А так хлопці всі інші взагалі нормальні, адекватні. 16, 17, одному 18 років. Вони всі з ПТУ. Вони школу полишили. У (називає прізвище) взагалі ідеальна мама, ідеальна бабуся. Одного лише знаю, Іллю, там погана родина. Батьки п’ють. Він із приватного сектору. – Поліцейські були напідпитку? – Поліцейські видно, що погойдувалися. Усе почалося через те, що поліцейський перший напав на (називає прізвище). Якби він пройшов повз нього, то цього не було б»,- очевидиця подій.

«Я так розумію (називає прізвище) матюкався. Той почув матюки і типу: «Як ти з дівчатами розмовляєш?». Мабуть, на цьому фоні…»

«Навіщо він його чіпав? Він накинувся і почав із нього куртку стягувати, щоб скувати руки. Той викрутився. Відійшов убік і почав комусь телефонувати. І вони всі позбігалися, як саранча, наскочили і тут уже місиво пішло просто»,- очевидиця подій.

Орієнтовно, за словами жінки, як поліцейські, так і учасники розправи живуть у мікрорайоні Масани.

Загалом місцеві жителі знають про те, що трапилося, і характеризують усе одним словом – жах.

«Це жахливо. Діти неповнолітні. Був великий шок».

«Жахливо. У такому маленькому місті таке… Жах. Просто жах».

«Це жах. Я не знаю, як це можна оцінити. Це життя людини».

Загиблий поліцейський мав родину – дружину та двох дітей, які залишилися без батька. Наразі стан здоров’я іншого постраждалого є тяжким.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button