Суспільство (відео)

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поспілкувався з журналістами в Чернігові (Відео)

Дмитро Разумков – Голова Верховної Ради України – побував із дводенним робочим візитом на Чернігівщині.

«Ми мали можливість ще почути про історію міста, про ті легенди, про ті славетні досягнення»,- Дмитро Разумков, Голова Верховної Ради України.

Завершальним акордом став його пресбрифінг у Чернігові, на якому він підбив підсумки свого візиту. Головне, що взяв на замітку Голова Верховної Ради, то це питання розвитку економіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщину сьогодні приїжджає Голова Верховної Ради

«Коли ти спілкуєшся з бізнесом… яку треба вирішувати. Я розумію, що не завжди це можна зробити, не завжди це можна зробити швидко, але вважаю, що будь-який представник влади повинен намагатися врегулювати наявні питання»,- Дмитро Разумков, Голова Верховної Ради України.

Недарма місцем зустрічі з журналістами був вибраний бізнес-хаб. Так, Голова Верховної Ради зазначив, що за результатом поїздки ініціюватиме розгляд питань щодо створення технопарків і скорочення ПДВ у закупівлі, так би мовити, «точних технологій». Наголосив на складній економічній ситуації у зв’язку з COVID-19.

«Ми бачимо, що спад економіки… можемо спостерігати і в Європейському Союзі, і в США. Сьогодні кожен починає боротися насамперед за національні інтереси»,- Дмитро Разумков, Голова Верховної Ради України.

Одним із досягнень Чернігівщини Разумков назвав стабільність у боротьбі з коронавірусом, порівняно з іншими областями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці поділилися думками про реформи нової влади (Відео)

«Якщо ми говоримо про показники щодо ковід, то, на щастя, ви маєте більш-менш адекватну динаміку, і деяким вашим колегам треба було б це враховувати»,- Дмитро Разумков, Голова Верховної Ради України.

Загалом найприємнішою подією цього візиту, за словами Дмитра Разумкова, стали відвідини новенького дитячого садка на Масанах. Свою ж поїздку він назвав роботою в регіонах насамперед як просто народного депутата.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button