Суспільство (відео)

Головний поліцейський Чернігова прокоментував ситуацію щодо побиття журналіста (Відео)

28 серпня чернігівського журналіста Ігоря Стаха побили двоє невідомих чоловіків, які пересувалися на автомобілі з іноземною реєстрацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обласна спілка журналістів висловилася стосовно побиття Стаха

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції. Правоохоронці працюють над встановленням кола ймовірних свідків події, місцеперебування нападників та автомобіля тощо.

«Чоловік останнім часом активно коментує у соціальних мережах події, пов’язані з виборчим процесом. Він є членом Національної спілки журналістів. До неї згідно із Статутом можуть входити громадяни різних професій, але заявник пов’язує своє побиття саме з журналістською діяльністю.

Підкреслюємо, що незалежно від того, ким і де працює вказана особа, поліція проводить неупереджене досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України — умисне легке тілесне ушкодження, що карається штрафами, громадськими та виправними роботами», — сказав начальник Чернігівського відділу поліції Володимир Реберг.

 

Ще статті по темі

Back to top button