Суспільство (відео)

Заступник губернатора Чернігівщини відхрещувався від децентралізації, виправдовуючи казнокрадів області (Відео)

За словами заступника губернатора Чернігівщини Леоніда Сахневича, на Чернігівщині села працюють і влада також, тільки ЗМІ пишуть тільки про погане.

«У нас є великі здобутки по аграріях, працює ЖКГ, освіта, медицина. У нас багато позитиву. І область працює, і підприємці працюють, показуйте, як область робить. У нас, крім одного закону об’єднання громад, ще є тисяча законів, які ми повинні виконувати, і ми повинні забезпечити функціонування закону. І я прошу пресу показати, що працюють мери. Ви поїдьте до Городні, і у вас не буде зауважень. Поїдьте до будь-якого району та міста, всі працюють. Показуйте позитив. Чому інтернет заповнений 20 новинами негативними і всього однією позитивною. Так не буває у житті», — сказав він.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Так в жизни не бывает?? Может в его мажористой жизни, которую он себе строит за счет чужих денег, и не бывает по 20 плохих новостей на одну хорошую, но не у нас, простых людей. В отличии от зажравшихся чиновников типа Сахневича нам действительно приходиться работать, чтобы построить свои жизни, жаль, что такие как он потом просто крадут наши достатки (((

Back to top button