Суспільство (відео)

Громаду на Чернігівщині «озброїли» проти коронавірусу (Відео)

В усьому світі лютує коронавірус і, на жаль, ця смертельна біда не оминула Україну. Нині по всій державі запроваджено карантин. Людям радять не виходити без нагальної потреби на вулицю та користуватися засобами індивідуального захисту. Проте знайти маски й антисептик в аптеках Чернігівщини нереально. Напружена ситуація з цим і в лікарнях. У такий непростий період плече допомоги людям підставляють небайдужі.

«У нашій команді є люди, які мають можливість надати допомогу. Ми привезли в Михайло-Коцюбинську громаду першочергові засоби, якими можна захиститися від інфекції та коронавірусу. Це рукавички, маски, антисептики та інші лікувальні засоби. Головне – дотримуватися правил. Не виходьте без потреби на вулицю, самоізолюйтеся, щоб убезпечити поширення вірусу в Україні та на Чернігівщині зокрема», — Юрій Музика, голова виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокопенко розповів про кількість експрес-тестів для Чернігівщини

Таким життєво необхідним подарункам у Михайло-Коцюбинській громаді неабияк зраділи.

«Зараз дійсно спостерігається дефіцит засобів захисту від вірусу. Ці матеріали дуже необхідні. Насамперед для захисту медпрацівників. Проводиться моніторинг людей, які приїхали з інших країн. Максимально хто може – залишайтеся вдома. Особливо люди похилого віку, бо вони у вразливій категорії», — Олена Мельник, сімейний лікар у Михайло-Коцюбинській ОТГ.

«Михайло-Коцюбинська ОТГ дуже вдячна за надану допомогу партії «Наш край». Зараз мало захисних засобів. Це все нам необхідне, щоб забезпечити жителів громади», — Ніна Ворох, секретар Михайло-Коцюбинської ОТГ.

Пам’ятайте – дотримання рекомендацій лікарів може врятувати вам життя. Часто мийте руки, обробляйте засобами дезінфекції, уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель. Якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря. Бережіть себе і будьте здорові.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button