НовиниСуспільство (відео)

Кому пощастить, а хто має бути обережним: докладний астрологічний прогноз для різних знаків Зодіаку (Відео)

2021-й загалом стане сприятливим для усіх знаків Зодіаку. Але деяким варто бути обережними у своїх діях і звернути увагу на власну безпеку. Чернігівська таролог Оксенія докладно розповіла, чого чекати, а чого уникати у Рік Білого Металевого Бика представникам кожного знака.

ОВЕН

«Це стихія Вогню. Тому треба бути обережними у 2021-му році. Але, якщо ви жінка, то у вас дуже великі шанси стати саме матір´ю. Якщо в очікуванні дитини, то це буде обов´язково її рік. Для чоловіка-Овна треба бути все-таки обережним. Обережним на сходах, дорозі», — Оксенія, таролог.

ТІЛЕЦЬ

«Найщасливішим, мабуть, рік для Тельця, буде зірковий. Бо Телець – сузір´я, Телець – рік. Людина буде йти зі своїм талісманом, тому можна буде очікувати фінансових моментів, зміцнення здоров´я. Це може бути зустріч із коханою людиною, якщо ви самотні», — Оксенія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як привернути удачу в 2021-му і коли закінчаться біди року, що минає: прогноз чернігівського таролога (Відео)

БЛИЗНЮКИ

«Це стихія Повітря. Близнюк за своєю природою весь у думках, у мріях, тому це буде легкий рік. Довгоочікувані мрії Близнюка здійсняться саме в 2021 році. Якщо людина жила зі своєю мрією, може, це покупка нового дому або очікування в роботі, зустріч із коханою людиною», — Оксенія, таролог.

РАК

«Це стихія Води. Бичок не агресує з водою, але ставиться нейтрально. Тому бичок може більше взяти у Рака у 2021-му, ніж йому дати. Тому я раджу більше часу проводити зі своєю родиною, подорожувати. Не перевантажувати 2021-й, тому що він може бути легший для них», — Оксенія, таролог.

ЛЕВ

«Це буде дуже екстремальний рік, тому що Лев – це енергія Вогню. Він такий лідер. Рік провокуватиме Лева на якісь дійства. Це можуть бути прояви агресії та суперництво. Тобто Лев виборюватиме своє місце під сонцем», —  Оксенія, таролог.

ТЕРЕЗИ

«Це теж буде легкий рік. Терези зможуть збалансувати ці складнощі, які були у 2020 році. Не треба плекати великих якихось очікувань, але знайти баланс вони неодмінно зможуть», — Оксенія, таролог.

СКОРПІОН

«Для Скорпіона це буде непоганий рік. Скорпіон зможе просунутися у своїх махінаціях, інтригах. Це енергія Вогню, але Скорпіони дуже цікаві люди. Тому 2021 рік проявить у них внутрішню цікавість до нових починань. Однак раджу бути трошки обережними», — Оксенія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи стане рік Бика кращим за цей: чернігівська таролог розповіла, як правильно увійти у 2021-й (Відео)

СТРІЛЕЦЬ

«Стрілець вважається знаком людини, а Бик – це тварина. Тому я раджу у 2021 році бути обережними, щоб не запустити свою стрілу не туди, куди треба, щоб дуже обачливо прожити і не вихвалятися. Дуже дбайливо ставитися до свого життя та здоров´я», — Оксенія, таролог.

КОЗЕРІГ

«Це буде дуже добрий рік, бо Козеріг і Бик ідуть в одній вібрації. Тому це буде зірковий рік. Усі сміливі плани (початок нового бізнесу, одруження, народження дитини тощо), можна здійснити. Це саме ваш рік. Не пропустіть його», — Оксенія, таролог.

РИБИ

«Рибка дуже чуйна, чутлива, душевна, тому 2021 рік буде непоганий. Але Рибці я радила б бути ще під опікою якогось знака Зодіаку. Може, це батько, мати, чоловік або дружина. Треба на 2021 рік заручитися підтримкою сильнішого знаку Зодіаку, якому благоволитиме саме 2021 рік», — Оксенія, таролог.

ДІВА, ВОДОЛІЙ

За словами таролога, 2021 рік стане сприятливим для Дів і Водоліїв, подарує стабільність в особистому житті. Люди, народжені під цими знаками, зможуть облаштувати родинне вогнище та владнати складні стосунки з другою половинкою.

Загалом же 2021 закладає фундамент на наступні 10 років для земних знаків зодіаку, а саме тільця, діви та козерога. Тому вони можуть будувати довгострокові та амбітні плани на майбутнє.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button