Суспільство (відео)

Храми, вулиці, громадські місця: у великодні дні поліція посилено охоронятиме Чернігівщину (Відео)

Поки чернігівці готуються до Великодніх свят, уся поліція Чернігівщини, нацгвардійці, прикордонники – до посиленої роботи. У великодні вихідні відповідні служби посилено охоронятимуть 480 храмів області, 13 церков Чернігова. 34 екіпажі поліції патрулюватимуть вулиці та парки обласного центру. Загалом у ці дні працюватимуть майже 700 правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція оголосила війну мародерам на період повені

«Для належного підтримання публічного порядку та безпеки вірян під час святкування Великодня вся поліція Чернігівщини переведена на посилений варіант несення служби. Наразі в області триває комплекс профілактичних заходів, до яких залучені, окрім поліції, Нацгвардія, рятувальники, прикордонники, міграційна служба. Загалом на Чернігівщині до Великодніх богослужінь  готуються 480 храмів. Підтримання публічного порядку біля культових споруд гарантуватимуть майже 700 поліцейських . В обласному центрі порядок біля 13 храмів забезпечуватимуть 64 поліцейські. На вулицях і в публічних місцях працюватимуть 34 екіпажі патрульної поліції та військовослужбовці Національної Гвардії України.

Шановні громадяни! Поліція Чернігівщини закликає всіх бути пильними у ці святкові дні . Якщо ви знайдете якийсь пакунок або вибухонебезпечний предмет, не торкайтеся його, а телефонуйте одразу до поліції за номером 102. Так ви збережете своє життя і життя навколишніх», — говорить речник ГУПН в області Сергій Бриль.

 

Ще статті по темі

Back to top button