Суспільство (відео)

Ірина Білик і Катерина Бужинська: Носівська громада вкотре з розмахом відсвяткувала «іменини» (Відео)

«Ми будемо … я знаю».

На Чернігівщину до Носівської громади з нагоди 5-річчя від дня її створення та Дня міста приїхали «зірки» української естради – Ірина Білик і Катерина Бужинська.

«Ми продовжуємо традиції Носівщини, що кожен День міста тут буде святковий концерт, і сьогодні для вас маленький сюрприз. Я запрошую на сцену Катерину Бужинську», — Борис Приходько, народний депутат України.

«Доброго вечора, Носівко! Я вітаю вас. Ми єдина сім’я, сестри ми і брати, ми з тобою і є ця країна».

Артисти всеукраїнського масштабу завітали до Носівки за сприяння народного депутата України Бориса Приходька, але не тому, що він тут обирався чи буде обиратися, а тому, що це місто – його мала батьківщина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Лепреконси», гартачанка і флеш-моби: Носівка з розмахом відсвяткувала День міста (Фото)

«Абсолютно рідне місто. Мене сюди батьки привезли в рік і я тут прожив усю юність. Я вважаю, що формування мене відбулося саме в цьому місті», — Борис Приходько, народний депутат України.

«Треба зробити свято для людей, щоб вони відчули це єднання людей, єднання громади. Ми запрошували людей із сусідніх громад, щоб люди могли відпочити і з гарним настроєм піти на роботу. Тим більше сьогодні – велике церковне свято, не можна робити багато роботи, тому всі святкують», — Борис Приходько, народний депутат України.

Концерт став окрасою святкування, що тривало цілий день. Тут також було і театралізоване дійство, і традиційне змагання між старостатами громади на приготування найкращої місцевої традиційної страви – гартаначки, і багато-багато іншого.

«Відпочинок завжди несе позитив, і це надихає на нові позитивні зміни в нашій громаді. Сьогодні святкували День міста, п’яту річницю створення нашої громади», — Володимир Ігнатченко, голова Носівської громади.

«Ранкові заходи були присвячені театралізованому дійству, що символізувало створення громади. Брали участь усі старостати, які є в складі громади нашої. Потім був виступ дитячих колективів. Ранкова і денна частина заходу були присвячені більше дітям», — Вікторія Вершняк, заступник носівського міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 мільйонів на школи, лікарні й заклади культури: Борис Приходько залучив чергову субвенцію у свій округ

«Дуже гарне свято. Насправді дуже люблю місто Носівка. Переїхали сюди з Києва і нам тут дуже подобається. Ми дуже вдячні меру і всій громаді за те, що в нас є таке місто», — Юрій, житель Носівки.

«Хочу щиро побажати нашій Носівці процвітати, щоб нас чула вся країна і весь світ», — Дмитро, житель Носівки.

«Мені все дуже-дуже сподобалося. Дуже великий був ярмарок, дуже багато покупок ми зробили. Дуже класне свято, але найбільше ми чекаємо співачок», — Марія, жителька Носівки.

Дочекавшись співачок, публіка «запалювала» не гірше за них, адже атмосфера свята була неймовірною. Більше того, Катерина Бужинська ексклюзивно висловила побажання жителям Носівської громади.

«Я вважаю, що головне – це здоров’я. Я бажаю, щоб у всіх була робота, щоб усі були щасливі, щоб ви були здорові, щоб ви були радісні, щоб була можливість подорожувати. Щоб була можливість слухати класні концерти», — Катерина Бужинська, народна артистка України.

«Будьте красиві, будьте здорові. Білі, русяві та чорноброві».

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button