Суспільство (відео)

Кікбоксерська «тусовка» Чернігівщини визначала найкращих (Відео)

Визначити найкращих зібрались кікбоксери з усієї області. Фізкультурно-спортивне товариство «Україна» організувало щорічний турнір – відкритий чемпіонат, що зібрав під свої «знамена»  кікбоксерів з усіх клубів і шкіл Чернігівщини.

«Наше завдання – популяризація цього виду спорту та витягування наших дітей із вулиці. Нас підтримують депутати з фракції «Нашого краю» міської організації і районних», — Андрій Кужельний, організатор турніру, перший віце-президент обласної федерації кікбоксингу Чернігівської області.

Розвиток спорту та спортивної інфраструктури – це пріоритетні завдання для виховання здорового покоління.

«Спорт робить людину сильнішою фізично, і духовно – впевненості додає», —  Роман Власенко, дев’ятикратний чемпіон світу з кікбоксингу.

«Працюють ФСТ, зокрема «Україна», які регулярно проводять змагання, що об’єднують навколо себе сотні дітей, котрі долучаються до розвитку спорту.  ФСТ разом із депутатами від «Нашого краю» за сприяння народного депутата Валерія Давиденка відбуваються такі заходи та інфраструктурні зміни в області», — Юрій Музика, помічник народного депутата України Валерія Давиденка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приклад ветеранів: у Чернігові пройшов всеукраїнський турнір самбо

Підростаюча  кікбоксерська еліта області випромінювала щире захоплення духом змагальності та своїм спортивним вибором. Адже єдиноборства – це спорт, який виховує із хлопчиків справжніх чоловіків.

«Треба вміти постояти за себе. Треба вміти захистити себе», — Ярослав, учасник турніру.

«Мені більше подобається з руками, з ногами. Не бокс, а саме кікбоксинг», — Олександр, учасник турніру.

«Тут значно зручніше, ніж у боксі. У боксі ти просто б’єш руками, а тут колінами можн», — Нікіта, учасник турніру.

У турнірі брали участь приблизно 120 учасників, починаючи від юних і закінчуючи дорослими досвідченими бійцями.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button