Суспільство (відео)

Куди подівся Атрошенко: у пошуках мера (Відео)

Ранкова нарада в мерії пройшла без Владислава Атрошенка. Його місце зайняв перший заступник Олександр Шевченко. Без мера нарада втратила свої кількісні параметри – тривала десь півгодини. Обійшлося без критики підлеглих та аналізу ЗМІ.

Незмінними залишились традиційні нудні статистичні доповіді. Цього разу про витрати і здобутки розповідали муніципальні книгарі.

«Також зріс продаж сувенірів. До 9 тисяч 500 одиниць», — Тетяна Корма, директор КП «Будинок книги».

Трішки послухавши незадоволених і зачитавши доручення мера Шевченко нараду закінчив.

«Так. Якщо немає запитань. Дякую», — Олександр Шевченко, перший заступник чернігівського міського голови.

Проте відкритим залишилось запитання, куди ж подівся Атрошенко. Адже відсутність градоначальника в робочий час так і не пояснили. Пошуки очільника міста журналісти ЧЕline продовжили в телефонному режимі.

«Я не можу відповісти на це ваше запитання, тому що я не знаю, де мер зараз. Я думаю, з цим питанням можна звернутися до відділу кадрів або до заступника міського голови. Наприклад, до Фесенка Сергія Івановича», — Наталія Чусь, керівник прес-служби Чернігівської міської ради.

«Сьогодні ще зв’язку в мене з ним не було. Тому перший заступник провів планірочку і трохи пізніше повинен бути чернігівський міський голова», — Сергій Фесенко, керуючий справами Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенка чекають у суді

«Міський голова вчора на роботі був із нежитем. І в зв’язку з тим, що завтра в нього важкий день: і судове засідання, і ефір в Києві, й інші заходи, він вирішив сьогодні взяти лікарняний. Щоб працювати в нормальному режимі решту тижня. Я його вчора бачив особисто, він був із нежитем, кашляв. Він, як будь-яка людина, може один день похворіти. На жаль, тільки один день міг собі дозволити, щоб полікуватися, по-хорошому треба було до кінця тижня відлежатися», — Олександр Ломако, заступник чернігівського міського голови.

Пізніше до редакції зателефонував Сергій Фесенко і підтвердив лікарняний Атрошенка. Журналісти ЧЕline бажають чернігівському міському голові якнайшвидшого одужання.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Правильно. Нашли новость — на чорта тот мер нужен

Back to top button