Суспільство (відео)

Людмила Давиденко розповіла, скільки грошей планує залучити на 208-й округ (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко відвідала села Ічнянщини. Почула проблеми людей, нагальні питання, які треба вирішувати. Оскільки до цього вона ніколи не була в політиці, розповіла, що взірцем народного депутата, взірцем його роботи в окрузі буде її трагічно загиблий чоловік – Валерій Давиденко.

«Я шість останніх років спостерігала з дня в день, яким має бути народний депутат. Й інших варіантів, як він має поводитися, крім того, як показував Валерій Миколайович, у мене немає. Тому, мабуть, мені буде і складно, бо це вперше в моєму житті, а з іншого боку – я не знаю як інакше, ніж так, як робив він», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Поки до школи не заросла стежка – село живе», – Людмила Давиденко пообіцяла боротися за маленькі школи

«Те, що ним зроблено, залишиться в пам’яті назавжди. Давайте згадаємо, скільки матеріальної допомоги надано кожному з вас, давайте згадаємо про ті школи, які Валерій Миколайович розбудовував», — Зоя Присяжнюк, представляла Валерія Давиденка в Ічнянському районі.

Хоч Людмила Давиденко і не політик – до роботи законотворця вона готова. Адже за фахом юрист, постійно працювала за спеціальністю.

«За фахом я – юрист. Закінчила Національний університет імені Тараса Шевченка, юридичний факультет у 2002 році. Тому, можливо, в юридичному аспекті мені буде дещо простіше орієнтуватися в тих законопроєктах які подаються», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Людмила Давиденко головним своїм завданням в окрузі вбачає продовження справу чоловіка – чути людей і допомагати їм, підтримувати інфраструктуру села. Показовою є кількість залучених до цього ресурсів в округ.

«За роки своєї каденції, за шість років, на 208-й виборчий округ він залучив 145 мільйонів бюджетних коштів. Тоді як переважно народний депутат отримує близько 15 мільйонів за свою каденцію», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Людмила Давиденко обіцяє: з підтримкою людей вона зробить усе, щоб повернути в округ добрі справи свого чоловіка. Адже здатні це зробити не пустослови-політикани, а лише той, хто душею відчував справу Валерія Давиденка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button