Суспільство (відео)

«Поки до школи не заросла стежка – село живе», – Людмила Давиденко пообіцяла боротися за маленькі школи (Відео)

Команда людей, яким не байдужий округ. Саме такі однодумці сьогодні оточують Людмилу Давиденко, яка іде в парламент продовжити справу свого чоловіка.

Людмила Давиденко продовжує зустрічі в громадах. Цього разу відвідала села Менщини.

«В мене за спиною – команда людей, які небайдужі, людей, для яких село – це не товар. Які хочуть, щоб у селі були робочі місця, щоб у селі були дороги, щоб у селі було освітлення, щоб ті гроші, які заробляються в селі, залишалися в бюджеті нашої громади», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спасибі вам, що ви стоїте на сторожі нашого здоров’я», – Людмила Давиденко відвідала медиків Березни (Відео)

Ці люди підтримували Валерія Давиденка. Сьогодні вони йдуть разом із його дружиною, бо, як і вона, хочуть продовжити справу справді народного депутата.

«Якщо ми не будемо боротися, якщо не буде наших представників, то, повірте, згине село. Ну, ми то прожили життя, а діти, онуки, правнуки? Що ми їм залишимо?» — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Віра в людей, віра у відродження села, віра у Бога – це те, з чим на вибори йде Людмила Давиденко, це те, з чим по життю ішов її чоловік, із яким вони прожили разом 22 роки.

«Валерій Миколайович – це людина з великим людським серцем. Ми часто з ним зустрічалися в храмах, брали участь у молебнях, це віруюча людина ще була», — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко розповіла, ким працював її батько (Відео)

Людмила Давиденко іде до Верховної Ради, хоч насправді розуміє: ця справа забере в неї час, забере в неї сили, забере в неї частинку родинної теплоти. Але хто, як не вона?

«Коли я дітям сказала, що збираюся балотуватися, то вони кажуть: «О, так, тепер у нас і матері вдома не буде, будеш їздити невідомо де». – Ну, треба десь і поїздити», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Однією з ключових задач у селі Людмила Давиденко вбачає відстоювання маленьких шкіл, які в рамках освітніх реформ можуть канути в небуття.

«Він брав на себе зобов’язання не закривати ті школи, до яких ходить хоча б 25 дітей. Я думаю, ми цю норму будемо підтримувати, тому що поки до школи не заросла стежка – село живе», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Сьогодні село, жителі села – це найуразливіша соціальна ланка, покинута всіма. Тому захист і підтримка села – це те, чим займатиметься Людмила Давиденко та її команда однодумців у Верховній Раді.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button