Суспільство (відео)

Міграція дерев, агресивний ковід і наглість приватного сектору: головне з ранкової наради в мерії (Відео)

Коронавірус у Чернігові став більш агресивний і проходить у тяжчій формі. Це сьогодні обговорили на черговій ранковій нараді в мерії. Такого висновку дійшли, порівнявши показники вересня минулого року і цього.

«Госпіталізованих, яких, до речі, майже вдвічі більше… і кількість пацієнтів, які потребують кисневої підтримки… Тут суттєве збільшення. Тобто ми можемо казати про те, що перебіг захворювання погіршився. Більше спостерігається тяжких випадків», — Владислав Кухар, генеральний директор КНП «Чернігівська міська лікарня №2».

Далі заслухали доповіді комунальників про підготовку до опалювального сезону. Мер запропонував новий формат виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові пройде міський суботник

«От я вам пропоную формат, де вам не потрібно нічого говорити. Дайте таблицю і помовчіть», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Щодо прибраності Чернігова було акцентовано на роз’яснювальній роботі серед мешканців приватного сектору, адже деякі з них, на думку міського голови, багато смітять.

«Є вже просто наглість мешканців приватного сектору», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Цікавими є плани міської влади щодо проведення такої собі міграції дерев. Від «Зеленбуду» на вулиці міста. Саджанцями це назвати складно, адже розміри посадкового матеріалу суттєві.

«За обхватом які це дерева? 20 – 25 сантиметрів. Вік – це скільки років? 5-6 років. Висота не менше як 4 метри», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Влада хоче, щоб платили за дерева чернігівські бізнесмени. Ті, хто забажає.

Також на нараді заслухали вже традиційну слайд-рубрику про прибраність Чернігова.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button