Суспільство (відео)

Місія Атрошенка: мер Чернігова прозвітував перед чиновниками (Відео)

«За ці два роки я дуже рада. Місто ожило».

Про те, як місто оживало, на початку звіту мера Чернігова Владислава Атрошенка розказували півтори години. Аура фільму формувала враження, що за нової влади і дерева ростуть краще, і діти стали розумніші, і вода в Десні тепліша. Зацікавленість присутніх у перегляді фільму «Перезавантаження» була обумовлена тим, що більшість із них становили чиновники всіх рівнів.

«Начальники управлінь – вас попросили, м’яко кажучи, бути присутніми», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Їм Владислав Атрошенко розказав про гордість за чернігівців, свою місію в місті та про те, як змінюється Чернігів і його жителі.

«Є такі приклади, що прості громадяни зупиняли вандалів на пляжі, які намагалися підпалити капронове накриття парасоль. Чому люди це робили? Тому що вони бачили позитивні зміни», — відзначає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Я прийшов змінити це місто. Я прийшов виконати місію, яка полягає в тому, щоб дати людям повірити і побачити те, що місто може розвиватись», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Після фільму градоначальник у режимі «запитання – відповідь» поспілкувався з присутніми. Переважно звучали слова підтримки та радості за змінений Чернігів, вручали подяки від ветеранів АТО, дарували фронтовий альбом. Проте траплялися й несподівані запитання та одкровення від мера.

«Чоловік мого віку. Впав, голову розбив просто на сходинках ринку «Нива»».

«Я є співзасновником групи підприємств, які мають стосунок до ринку «Нива», але я не знаю, про яку частину йдеться. У ринок «Нива» проінвестовано 7 мільйонів доларів і там, де зробилися ці інвестиції, ринок є зразковим», — зазначає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«На медицину було виділено 59 мільонів у 2017-му році. На ремонт вулиці Рокоссовського було виділено на 4 мільйони менше. Асфальт відпускався із заводів, де керують ваші знайомі та ділові партнери», — говорить громадський активіст Олександр Гашпар.

«Ми рішення приймаємо з фахівцями, тому розподіл бюджетних коштів іде справедливо», — відзначає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Справа в тому, що протягом всієї вулиці відсутні тротуари, або не якісні тротуари».  

«Це навмисно ми так робимо для того, щоб пришвидшити реальну свою привабливість, в тому числі туристичну», — розповідає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

А це мер розкрив карти, чому він першочергово благоустроює тільки центральну частину міста. Далі він повідав про свою головну задачу в житловій сфері.

«Головну нашу задачу. Нам потрібно щоб ОСББ в першу чергу організовувались в будинках, які мають найбільші проблеми в місті», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Загалом звіт тривав три години і пройшов мирно. Сам Владислав Атрошенко як ніколи випромінював гармонію, спокій та старий політичний лозунг «Почую кожного».

Журналіст Олег Дешура

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button