Суспільство (відео)

Мисник розкритикував підлеглих за інертність і поставив ультиматум (Відео)

Саботажу щодо цільового й ефективного використання бюджетних коштів тепер не буде. Керівник області Олександр Мисник на колегії жорстко розкритикував факти затягування процедур освоєння, наслідком яких є завищення вартості робіт і гальмування в розвитку інфраструктури.

«Чи чого ви чекаєте? Чекаєте, поки прийде грудень місяць. Повірте, я цьогоріч не дам так закінчувати рік, як ми закінчували минулого року. Щодо використання бюджетних коштів», — Олександр Мисник, голова Чернігівської ОДА.

«Звертаємось до всіх замовників робіт – не зволікати з їх проведенням. І звітувати щотижнево про суми освоєння таких коштів», — Олександра Хомик, директор Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА.

Наступна болюча тема. На тлі того, що наш регіон стає одним із агролідерів, відбувалося утаємничене розподілення дотацій на сільське господарство.

«У нас була б найпотужніша переробна галузь, якби ми такі кошти вкладали в реальний сектор економіки», — Віктор Лазар, член колегії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запрацювала нова Громадська рада при ОДА

Понад 200 мільйонів виділених бюджетних коштів підпали під графу «комерційна таємниця».

«Справа в тому, що це ж комерційна інформація цих самих. Загальні цифри – так», — Юрій Ткалич, директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА.

Олександр Мисник дав розпорядження відкрити завісу таємничості і надалі в усіх сферах працювати максимально прозоро.

«Це загальнодоступна інформація. Тут жодної комерційної», — Олександр Мисник, голова Чернігівської ОДА.

Загалом сьогодні на колегії було акцентовано на початку негайної конкретної роботи в п’яти стратегічних пріоритетних напрямах розвитку області – туризм, інновації, соціальна допомога, агропромисловість і створення нових кращих умов для ведення бізнесу.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button