Суспільство (відео)

Місяць і волосся: як не вкоротити життя, зробивши нову зачіску (Відео)

Стан волосся залежить від стрижки за Місячним календарем. Це підтверджує перукар-модельєр із Чернігова Надія Ходова.

«Я намагаюся підрівнювати кінчики хоча б раз на два-три місяці. Це рекомендують, коли Молодий Місяць або коли Місяць у Леві, дуже добре стригти волосся. Тоді буде «левова грива». Добре стригти волосся, коли Місяць у Діві теж. Це приваблює успіх, багатство. У мене багато дівчат стрижеться – психологів, психоаналітиків, які лише за Місячним календарем»,- Надія Ходова (Надін), перукар-модельєр.

Сааме в цей період найбільше клієнтів. Також добре на волосся вливає час, коли Місяць у Козерозі й Тільці. А якщо в Овні та Рибах, то навпаки.

«Волосся буде гірше рости. Якщо ви хочете стригти волосся, коли зменшується Місяць, тоді форма буде довше зберігатися. Якщо ви хочете відростити, то краще на Місяць, який росте. Якщо ви не хочете, щоб волосся швидко росло, тоді на Старий Місяць. Є Місячні затемнення та Місячні коридори, як зараз. Я не рекомендую стригти волосся, коли є Місячне затемнення. Вважається, що ви можете негативну реакцію на себе взяти»,- Надія Ходова (Надін), перукар-модельєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська вчителька розповіла про досвід сертифікації та про те, як бути в ролі експерта (Відео)

Надія Ходова рекомендує стригти волосся на Місяць, який росте. Оскільки в цей період воно краще росте й оновлюється колір.

«Навіть для маленьких діток вважається, що краще стригти волосся на Місяць, який росте, тоді волосся буде густе, шовковисте. На такий Місяць дуже добре стригтися, фарбування дуже добре робити, ви потрапите саме в той колір, який вибрали. В інший день можна не вгадати з кольором»,- Надія Ходова (Надін), перукар-модельєр.

А от якщо в житті потрібні кардинальні зміни, то Повня – саме час для нової стрижки.

«За старих часів у Повню можна було підстригти волосся, якщо ви щось хочете кардинально змінити у своєму образі або щось прибрати, почати все з чистої сторінки.Коли Місяць новий, то вважалося, що ви можете щось відрізати.Вкорочуєте собі життя.Тому наші предки в Молодик ніколи не стриглися.Лише на Місяць, який росте»,- Надія Ходова (Надін), перукар-модельєр.

Перукар зазначила, що в грудні буде аж 19 днів, сприятливих для того, аби підстригти волосся.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button