Суспільство (відео)

Мітинг біля суду: 8 років в’язниці за чужий врожай (Відео)

Жителі нашої області й столиці організували мітинг біля апеляційного суду Чернігівської області. Мета заходу – підштовхнути суддів не змінювати рішення попередньої судової інстанції, що визначила 8 років в’язниці для підприємця Олександра Войтова, якого звинувачують у рейдерському захопленні чужого врожаю кукурудзи.

— Він отримав статтю 8 років, але при цьому його адвокати намагаються це опротестувати. Вкрасти стільки гектарів пшениці, я думаю, там багато грошей назбиралось, щоб відкупитись, — Валентин, підприємець із Києва.

Головним постраждалим у цій ситуації було господарство «Білорусь» із села Бурівка Городнянського району. Проте, за словами учасників заходу, вони з’їхались сюди з усієї області та Києва. І слів-характеристик для підсудного не дуже добирали.

— Приїде отакий *** і забере врожай наш – кукурудзу там, туди-сюди. Затягується процес – дали вісім років, нехай сидить негідник. Правильно? Правильно, — Альфред В’ячеславович, учасник акції.

— Негідник, бандит, який забирає врожай, — Валентин, підприємець з Києва.

— Загнав два комбайни туди і почав прибирати врожай. Крадій, справжній крадій, — Микола Олексійович, учасник акції.

Саме судове засідання зайняло близько години і було перенесене, оскільки Олександр Войтов на нього не з’явився. А клопотання прокуратури, щоб взяти його під варту, було відхилене судом.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button