Суспільство (відео)

Модернізований логотип Чернігова: як до можливих змін ставляться чернігівці? (Відео)

Славнозвісний клубок Чернігова – один із головних туристичних символів міста. Він містить усі чернігівські унікальності й чітко окреслює характер міста.

Та з початком повномасштабного вторгнення Чернігів змінився, тепер він – місто-герой. Тож у Туристичному центрі замислилися над внесенням коректив у головне туристичне лого.

«Це не повноцінна зміна, в основі – клубок. І ми запустили опитування людей із запитаннями, наскільки вони вважають за необхідність додати щось до лого місту Легенд або місту-герою. Це може бути елемент того, що відбувалося, або, навпаки, ми вислухаємо думку людей і скажемо – все, залишаємося містом Легенд», — заступниця начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борисоглібська замість Серьожнікова: ставлення чернігівців до перейменування

Як можливі зміни сприймають жителі Чернігова?

Ні, я не чув нічого.

Та не знаю. Чому б і ні? Я підтримаю чоловіка свого.

Звісно, потрібно, це ж буде ще цікавіше.

Одразу не можу відповісти. Як потім після війни діти будуть реагувати? Може, й не потрібно.

Думаю, так. Це буде цікаво, думаю.

Ну, в принципі, було б непогано.

Так, вважаю, що весь світ має знати про наше місто-герой. Аби було зрозуміло, що наше місто може відповісти на виклики такої держави агресора, як російська федерація.

«Все одно ми стали іншими, і наскільки сьогодні місто Легенд відкриває оте все, що з нами відбулося. Не хочеться, щоб історія війни була легендою, просто легендою. Тому що це дух людей, це витримка, це незламність. А тут чи захочемо ми, чи не захочемо додати оцей маркер. Просто в клубочок вплести історію воєнну», —– заступниця начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

Власні ідеї з цього приводу можна залишити в коментарях до тематичного допису на сторінці Чернігівського туристичного центру в ФБ.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button