Суспільство (відео)

«Страусина» позиція: під час надзвичайної ситуації мер Чернігова «зник» з міста (Відео)

Суботня ранкова злива в Чернігові перетворилась в справжню надзвичайну ситуацію – затоплені автомобілі, зруйновані та аварійні будинки, виселення чернігівців з своїх осель, дороги перетворювались в річки. Здавалося, міський голова має бути на передовій в боротьбі із наслідками стихії, але не в даному випадку.

У пошуках зниклого Атрошенка, який залишив чернігівців напризволяще із бідами, спричиненими негодою, ЧЕline поспілкувався з підлеглими міського голови.

«Де мер я не знаю», — Олександр Атрощенко, заступник чернігівського міського голови.

«Мер буде. А де він зараз? Я не можу сказати. Чи буде сьогодні? Я не можу сказати», — Григорія Годун, начальник відділу з надзвичайних ситуацій Чернігівської міської ради.

Владислава Атрошенка не було в місті ні тоді, коли його затопило в суботу, ні наступного дня – коли чернігівці пожинали плоди паводку. Але його підлеглі запевняли – меру цікаво, що відбувається в Чернігові.

«Тут мера немає. Але він безпосередньо цікавиться цими подіями», — Сергій Мінін, керівник «Майас Сілтумс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фейсбучна тема дня: водний “апокаліпсис” у Чернігові

Охорона міської ради також підтверджує те, що мера на роботі немає і не було в ці дні. І лише заступник міського голови Андрій Черненко розповів, що міський голова десь ніжиться на відпочинку, мовляв, у нього відпустка.

Виявляється в той час коли жителі міста страждають від недалекоглядності місцевої влади, мер спокійнісінько відпочиває у відпустці. Все як в народній мудрості – «Війна війною, а обід за розкладом»

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Дорогий Олег Дешура, Давайте відповідально відноситись до роботи журналіста. Хіба міські служби не працювали при ліквідації наслідків негоди? Допомога прийшла вчасно хоч тривають вихідні дні. І це один з добутків в роботі мера. Гірше коли б мер приїхав, а ні одного ратівника нема. А те що вода залила місто, наслідок байдужості до міських проблем Мельничука та Соколова! Місто за два — три роки не будується.

Back to top button