Суспільство (відео)

Наречена в законі: у в’язниці влаштували весілля (Відео)

Тюремне «гірко» за ґратами: засуджена вийшла заміж просто в камері.

У Чернігівській виправній жіночій колонії чергове весілля.

Любов красується перед дзеркалом. Весільну сукню вона одягає вперше, хоч заміжньою вже була. З першим чоловіком розлучилася ще на свободі. Має маленьку донечку.

Цього зустріла в інтернеті. Він давній знайомий, сам зателефонував їй у скап. Потім приїхав на короткострокове побачення.

— Він приїхав і каже: «Я зараз на цьому побаченні хочу попросити твоєї руки й серця». Я сказала, що подумаю. А він каже, що подумай, час у тебе є, — Любов,  засуджена наречена.

Та Люба довго не думала. До шлюбу стали вже за два тижні.

— Вітаємо вас, тепер і ви можете привітати одне одного уже як подружжя.

Першу шлюбну ніч вони проведуть тут, наодинці, їм дозволять побути три доби.

— Я хочу побажати нашій сім’ї, щоб ми якомога більше були разом. Діти у нас є. Хай лиш вони будуть здорові. І щоб ти швидше звільнилася, — Юрій Любавін, наречений.

Бути дружиною за ґратами вигідно. Адже побачення і передачі законом дозволені лише родичам.

— Згідно з законом на тривали побачення може претендувати лише близький родич. Чоловік таким є. Тому після весілля їм надається побачення строком на три доби.

Весілля у в’язниці цьогоріч зіграли три пари. Всі дружини – засуджені, а чоловіки – вільні. Часто після таких весіль у дитячому будинку виправної колонії – бебі бум. Нині там перебуває дев’ятеро мам із дітьми. Вони мають покращені умови перебування, — Наталія Хоменко, заступник начальника жіночої виправної колонії в Чернігові.

Ще статті по темі

Back to top button