Суспільство (відео)

«Наше завдання сьогодні – зберегти село», – Людмила Давиденко зустрілась із жителями Борзнянщини (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко відвідала Борзнянщину. Зустрілася з жителями сіл, почула проблематику. Зазначила, що їй добре знайома робота народного депутата, адже саме вона як дружина найбільше відчувала, скільки часу в окрузі проводив її трагічно загиблий чоловік Валерій Давиденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко розповіла, скільки грошей планує залучити на 208-й округ (Відео)

«Дуже легко, мабуть, бути депутатом у місті Києві та представляти одну чи дві вулиці, на якій стоять десять будинків. Легко знайти кошти, щоб поставити три дитячі майданчики. Це дуже показово – кожен іде і бачить, що дійсно є у нас депутат. А як важко бути депутатом у 208-му окрузі, де 180 населених пунктів…» — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Відродження села, продовження справ свого чоловіка. Саме цим буде займатися Людмила Давиденко разом із командою однодумців у разі її обрання народним депутатом.

«Наше завдання сьогодні – це зберегти село, зберегти нашу землю», — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Сьогодні Людмила Давиденко має потужну команду, яка підтримувала її чоловіка і зараз продовжить працювати задля розвитку регіону.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button