Суспільство (відео)

«Наїзд» від мера: журналісти Чеline не догодили Атрошенку (Відео)

Інтернет-портал Чеline знову наступив на болючий мозоль Чернігівському міському голові Владиславу Атрошенку. Та  настільки сильно, що на  ранковій розширеній планірці у міськраді очільник міста вже навіть не підбирав для нашого колективу пристойних слів. До слова, у нарадчій залі були присутні журналісти телеканалу «Дитинець», який пов’язують з Атрошенком, і телебачення «Новий Чернігів», яке фінансує міська рада. Про їх роботу міський голова чомусь мовчав.

«Ну Чеline … це суцільне багно, кожна стаття — це лайки і критика. «Мільйони на золотий берег» — не коментую це», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Що саме збентежило міського голову у статті Чеline під назвою «Мільйони на золотий берег» — невідомо, бо Атрошенко так і не завершив свою думку. Зауважимо, міський пляж таки дійсно дооблаштують за приблизно 11 мільйонів гривень. Про це йдеться у Програмі розвитку  житлово-комунального господарства на 2017-2020 роки, фінансові зміни до якої внесли на 28-й сесії міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не маєш «прописки» – плати: Чернігівська міськрада ділитиме чернігівців на «своїх» і «чужих»

«Там де багно, я його не хочу коментувати», — зазначив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Владислав Атрошенко, перекладаючи папірці, продовжив критику нашої роботи.

«Іде критика того, що чернігівський міський голова хоче розділити дітей обласного центру на чужих і своїх. От знову таки, це багно суцільне, яке ллється з цього «Челайну»», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. 

У листопаді 2017-го Чеline розповідав історію маленького Іванка Міщенка, який вчиться у четвертому класі Чернігівської ЗОШ №33. Його тато і мама працюють у Чернігові. Родина давно живе в обласному центрі на зйомній квартирі, бо на власне житло ніяк не назбирають грошей. Прописку Міщенки мають аж у Сновську. У листопаді мама Іванка почула про освітянську ініціативу керівників міста, яка може залишити її дитину  без освіти.

«Наскільки мені відомо, право на освіту прописане Конституцією, що ми маємо право на освіту безкоштовну. Якщо станеться така ситуація і відмовиться громада, і я буду не в змозі платити таку суму, то, виходить, ми залишимося без освіти? Моя дитина не буде відвідувати школу?!» — запитує мама Іванка Анна Міщенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівцям можуть навісити борги за гарячу воду

Минулої осені у місті заговорили про те, що діти, які не мають чернігівської прописки, не мають права безкоштовно відвідувати освітянські заклади. За таких діток мають платити ті громади, де вони прописані. До слова, лише Прилуки відгукнулися на освітянське ноу-хау  Чернігова. Про поділ дітей на «своїх» і «несвоїх»  міський голова  знову заговорив, критикуючи Чеline.

«І мова у цій статті іде про те, що не треба цього рахувать, не треба ділить на чужих і своїх, а рахувати треба обов’язково. Треба спілкуватись з громадами і брати у них кошти за навчання  їх дітей», — зауважує чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

До речі, ділити потрібно і дорослих жителів нашого міста, які звертаються за медичною допомогою до чернігівських лікарів.

«Ну колись повинен прийти час, коли ми повинні рахувати гроші», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березневих канікул у чернігівських школах не буде

А от я бути із тими дітьми, чиї батьки сплачують податки у бюджет Чернігова, і з тими чернігівцями, які працюють в обласному центрі і за медичною допомогою звертаються у місцеві лікарняні заклади, –  невідомо, бо Владислав Атрошенко відповідати на це питання не схотів і зачинив перед журналістам Чеline двері своєї приймальні.

На нараді міський голова зауважив, що має ще багато публікацій Чеline, які йому не подобаються, утім часу критикувати він не  має, а тому передав цю місію своїм відділам.

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. согласен, часто новости без конкретики, но многими статьями правда от этого сайта …. колет….конечно лучше хвалебные оды слышать, чем критику негативную в свой адрес. бизнес критики не любит, а только бабло считать.

  2. а меня интересует кто пользуется территорией выселенного КШБУ на Любченко или Не Кто, а если пользуется, то на каких основаниях?

  3. А шо там он о медицине пердонул? Я из обласного центра и везде где я была за всё платила! Даже оформление карточки стоит денег. А где сам он лечитса? Или он терминатор и не болеет?

  4. Ну а что вы хотели услышать от этого косноязыкого махрового царька? У него очень сильно раздуто самолюбие и любое возражение вызывает зуд. На самом деле, его нужно пожалеть, это тяжелая психологическая травма. Говорить он не умеет, ведение спора у него сводится к хамскому провинциальному стилю общения на уровне колхозного завгара. Достучаться до него бессмысленно, это как разговор слепого с глухим. Да и не нужно ему кого-то выслушивать, хватательный рефлекс вороватого чиновника у него развит в совершенстве, все остальное не имеет значения. Такая же косноязыкая свита прикроет и накинется по команде «фас» на любого неугодного журналиста или блогера. Хотя есть здесь и обратная сторона медали: эти же представители свиты такие же беспринципные и алчные, они ждут своего часа, просто боятся получить ногой под зад. А вот когда удобный момент настанет — а настанет он неотвратимо — все они накинутся на своего бывшего босса и станут рвать его, как стая голодных дворняг, благо методы они научились перенимать хорошо и проиграть для них в этом случае будет означать чересчур крупные потери, так что рвать его они начнут крепко, освновательно и от души.

Back to top button