Суспільство (відео)

Небезпечні подарунки на 8 Березня: як не нашкодити стосункам, а зміцнити їх (Відео)

8 Березня – на порозі. Тому чернігівські чоловіки не гають часу та обмірковують, які подарунки вручатимуть своїм жінкам.

«Загалом вони вже висловили свої побажання. Ще тільки подарунки не купив. – А що саме? – Косметику замовляли. – А квіти будете дарувати? – Тюльпани».

«Квіти обов’язково. Мабуть, букети. Різні. Дружина любить ромашки, мама – тюльпани, а сестрі – аби увага».

«Мабуть, орхідею. Бо займається такою справою, то орхідею. Вона замовляла? – Не замовляла, хіба вони замовляють? Але очікують».

Чернігівський таролог Оксенія каже, що кожен подарунок має свою енергетику. Щодо квітів, то вона радить купувати саме живі. Але не зрізані, а в горщиках.

«Про колір… мені здається, що це повинні бути вібрації жінки. Якщо молода дівчина, то можуть бути білі або рожеві, якісь такі ніжні. Якщо це старша жінка, якась впливова, то любитиме жовті квіти або насичено червоні»,- Оксенія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове життя вже настало: які випробування підготувала для різних знаків Зодіаку ера Водолія (Відео)

Таролог не радить купувати гострі предмети, зокрема столові прибори та прикраси, аби уникнути проблем у стосунках.

«Це брошечка, шпилечка. Це все одно колотиме. Сережки навіть гострі. Я радила б оминати такі подарунки. Свято символічне, тому подарунком може стати підвіска-сердечко чи якісь у вас є знаки. Це можуть бути інтимні подарунки, наприклад, білизна гарна. Жінка обов´язково оцінить це»,- Оксенія, таролог.

Обережно треба ставитися до такого подарунка, як годинник. Пані Оксенія каже, що він означає початок нового часу для отримувача. Тому годинник може як зміцнити стосунки, так і припинити їх.

«Тому його неодмінно подаруйте з такими словами, що «я хочу наступний час свого життя провести з тобою в любові, благополуччі, поряд». Якщо ви приймаєте годинник і ця людина для вас дорога, то треба сказати «я ціную твоє місце і твій час у своєму житті. Дякую тобі». Якщо ви приймаєте годинник від людини, яка вам не симпатизує, то в короткий проміжок часу ці стосунки закінчаться»,- Оксенія, таролог.

За словами таролога, 8 Березня має особливу енергетику, оскільки це початок весни та нового життя, а саме число означає безкінечність. Вона розповіла, що навіть на карті Таро Всесвіт зображена жінка, оповита вісімкою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button