Суспільство (відео)

Нервова нарада: чиновники й активісти обмінялись звинуваченнями (Відео)

У День святого Валентина представники житлово-комунального господарства міста та «Зеленбуду» провели консультації з громадськістю стосовно виділення коштів на Стрижень і притулок для бездомних тварин. Нарада виявилась доволі нервовою, емоцій ніхто не стримував.

«Потрібно все підняти і все спустити. Чим будете його наповнювати? Водою. Лайном. Водою!», — начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц.

«Світлано, емоції. Ти ж чиновник, ти ж не можеш бути емоційною», — начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц.

«Відносно до вас особисто. Я вам ще раз кажу. Це питання взагалі не до мене», — начальник КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради Роман Старіков.

А далі в хід пішли звинувачення. Спершу Ярослав Куц звинуватив громадського активіста Олександра Гашпара, що той змусив звільнитися головного еколога управління житлово-комунального господарства міста Наталію Плиско.

«Я вам хочу сказати, що вона звільнилась, тому що і ваша в цьому є частка, Сашо. Серце в людини не залізне. У мене воно більш потужне, ніж у жінки», — начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц.

Далі вже Олександр Гашпар кинув камінь у бік керівника «Зеленбуду» Романа Старікова, буцімто зараз триває зміна проекту на будівництво притулку для тварин через те, що раніше був плагіат цього проекту в товариства «Чернігівське РСУ» через що ті й подали позов до суду.

«Не хочу, щоб ви звинувачували мене в чомусь. Я не замовник проекту. Я особисто на себе взяв цей тягар. З’їздив до Львова», — начальник КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради Роман Старіков.

Роман Старіков же у свою чергу кинув тінь на чернігівських зооволонтерів, зазначивши, що у Львові керування львівським притулком тамтешніми волонтерами закінчилось плачевно для тварин.

«Львів один рік свій пункт віддав волонтерам. І в них жило дуже багато собак. Вони почали хворіти, почали передаватися хвороби і вони почали пропадати.  Було прийнято рішення забрати від волонтерів назад цей пункт», — начальник КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради Роман Старіков.

Нарада показала, що громада і влада перебувають на різних полюсах розуміння ситуації, і наразі конфліктність у їхніх взаємовідносинах неминуча.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А нічого, що Наталія Плиско як працювала заступником начальника так і досі працює? І ніколи не обіймала посади еколога. Треба перевіряти інформацію!

Back to top button