Суспільство (відео)

Невдовзі в Чернігові створять перші вигульно-дресирувальні майданчики для собак (Відео)

Невдовзі «блага цивілізації» прийдуть і до власників собак. Адже скоро, вже восени цього року, в місті обіцяють створити два нові майданчики для вигулу тварин.

«Цього року плануємо зробити два майданчики для вигулу собак. У «Березовому гаю» один і другий – на бульварі по Миру, ближче до вулиці Софії Русової»,- Ярослав Куц, начальник управління житлово-комунального господарства ЧМР.

За словами представників структури, яка консультувала щодо наповнення майданчика, він буде обладнаний не лише під вигул, але й для дресирування тварин.

«Це повністю обладнані майданчики. Не просто вигульні майданчики, а вигульно-тренувально-дресирувальні майданчики. Тобто будуть обладнані парканом, місцями для відпочинку, урнами для прибирання за тваринами й певними елементами, щоб тварини могли реалізовувати свою фізичну активність завдяки цим засобам»,- Тетяна Діденко, начальниця КП «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незабаром в Ніжині з’явиться туристична цікавинка – «Інтерактивний скансен» (Фото)

Серед поганих новин для власників собак – обговорювана раніше можливість створення такого ж майданчика в Мар’їному гаю наразі неможлива через технічні перешкоди.

«У Мар’їному гаю планували, але там велика кількість мереж «Водоканалу», вони в незадовільному стані, і допоки ці мережі не будуть відремонтовані, взагалі нічого не можна робити»,- Ярослав Куц, начальник управління житлово-комунального господарства ЧМР.

Загалом у місті наразі є лише спеціально відведені місця для вигулу собак, водночас немає жодного майданчика, схожого на ті, які планують зробити.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button