Суспільство (відео)

Нова конкурсна комісія, велика стипендія і можливе підвищення зарплати: поліція набирає нові кадри (Відео)

Третій набір полісменів до Управління патрульної поліції в області розпочато. Відомство планує набрати понад 60 нових працівників. Кадрова акція триватиме місяць. На прес-конференції очільник управління Андрій Думич пояснив, що це з метою розширення штату патрульних.

«За рахунок того, що на початку року ми взяли на себе обслуговування траси міжнародного значення М-01, то додаткові сили витратили на забезпечення безпеки руху на ній, на сьогодні в нас там контролюють три екіпажі і один стаціонарний пост. Це дуже великий ресурс, якщо брати позмінно», — розповідає Андрій Думич – начальник управління патрульної поліції в області.

Майбутнім полісменам обіцяють зручний графік роботи і аж три вихідні на тиждень.

«На постійній основі наші поліцейські проходять різну підготовку із залученням різних спеціалістів, зокрема міжнародних – канадських, американських, які проводять якісь семінари», — говорить Андрій Думич – начальник управління патрульної поліції в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульна поліція оголосила про набір поліцейських

Заробітну плату новим полісменам обіцяють у розмірі від 8 тисяч гривень із можливим підвищенням наступного бюджетного року.

«В бюджеті вже закладена сума для збільшення заробітної плати поліцейським і військовослужбовцям, але бюджет ще не прийнятий і побачимо з нового року», — відзначає Андрій Думич – начальник управління патрульної поліції в області.

Вимоги до кандидатів не змінилися: хлопці і дівчата, яким від 20 до 40 років, повинні мати відповідний рівень фізичної і психологічної підготовки, водійські права або готовність їх отримати.

«Протягом навчання, яке кандидати проходитимуть у поліцейській академії в Києві, вони матимуть змогу отримати це посвідчення водія, тобто піти навчатися до автошколи», — зауважує Андрій Думич – начальник управління патрульної поліції в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульна поліція розпочала комісійний огляд вулично-шляхової мережі

Анкети конкурсна комісія просить подавати в електронному вигляді. На офіційному сайті відомства є всі контактні дані. Кандидати пройдуть кілька етапів відбору: психологічне тестування та знання законодавства, інтерв’ю з конкурсною комісією та фізичні вправи.

«Для чоловіків це кілометр, 100 метрів і комплексна силова вправа: відтискання і прес за 1 хвилину, для дівчат кілометр, 100 метрів і відтискання від підлоги», — говорить  Андрій Думич – начальник управління патрульної поліції в області.

До речі, за перші три дні відбору, каже Андрій Думич, заявки на участь у конкурсному відборі подали вже майже півсотні чернігівців. Якщо комісія не набере достатньої кількості поліцейських, кадрову акцію продовжать. Навчатимуться «обрані» чотири місяці в столичній поліцейській академії зі стипендією у 6 000 гривень.

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Сколько можно , набирать домохозяек , поваров и проституток на работу ? Уже ж показали свою не состоятельность !!!!!!!

  2. Зачем они вообще надо ? Приехали на Пожар на Баню на Лесковицу через час ….вот и вся полиция . Раньше такого не было !!! Показательный пример на Украине , остановка возле бывшей парикмахерской Чаривниця , машины постоянно заставленные ….. старые менты давно бы уже с эвакуаторами там бы жили и с пачками постанов написанных……. а этих ни разу не появляются . Сразу видно какой начальник такая и полиция !

    1. Так может полиция вам должна была его тушить? И новую построить?

      1. Господин Аноним , а вы не задумывались что возможно там есть состав преступления , скажем поджег ? На тот момент там отдыхали люди !!!! Опросить , не надо ? Улицу блять перекрыть не надо ? или это все должны делать пожарные ??

  3. Начальник -селфі коп, який не відповідає за свої слова.

Back to top button