Суспільство (відео)

Новий транспортник міста обіцяє реформу у стосунках водіїв і пасажирів (Відео)

У Чернігівському міському управлінні транспорту та зв’язку – новий керівник. Відомство очолив 56-річний військовий пенсіонер Юрій Горбань. До 2015 року він виконував обов’язки голови Деснянської районної ради. Останні два роки ніде не працював. Сьогодні нового керівника відрекомендував міський голова Владислав Атрошенко. Колег попросив «любити і жалувати» новопризначеного. Хоча новий транспортник обіцяє не шкодувати себе на відповідальній посаді.

«Жалувати не будемо, а будемо працювати для досягнення та вирішення загальних питань. Ми всі працюємо на громаду нашого міста», — начальник Чернігівського міського управління транспорту та зв’язку Юрій Горбан.

Особливого досвіду у транспортних справах новопризначений не має, утім, за травневі вихідні встиг ознайомитися з посадовими обов’язками. Вже навіть має ідеї, як саме покращити функціонування транспортної сфери міста. Спершу хоче зробити в Чернігові те, чого не зробив ще жоден із попередніх керівників галузі – Горбань спробує помирити пасажирів із водіями, перевізників із владою.

«На взаєморозуміння з керівниками підприємств-перевізників. Бо там багато чого прописано – і в конкурсних умовах, і в інших документах. Якщо в нас буде нормальна співпраця, то ми поступово, покроково, будемо йти вперед», — начальник Чернігівського міського управління транспорту та зв’язку Юрій Горбань.

Оновлення транспортних парків новий керівник поки що не вимагатиме. Каже, надто розуміє фінансові труднощі перевізників.
«Я ставлю запитання, наприклад, 4 гривні в автобусі – це багато чи мало? Багато. І я це розумію. А ви знаєте, скільки, наприклад, коштує та сама «Рута»? Ні, не знаємо. Від 700 тисяч гривень. Якщо порахувати великий автобус, то ціна перевалить за мільйон двісті запросто. Тут дуже багато часу треба», — начальник Чернігівського міського управління транспорту та зв’язку Юрій Горбань.

Юрій Горбань взявся до посадових обов’язків 3 травня. Цього ж дня міськрада розпочала перевірку нового керівника, відповідно до Закону «Про очищення влади». На сайті міськради оприлюднена й декларація про доходи Горбаня. Нагадаємо, попередній начальник управління транспорту та зв’язку Олександр Бєльський 27 березня написав заяву на звільнення.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. отличные реформы делают, Подусовку отрезали от транспорта теперь уже совсем. ранее отменили 29 теперь до конца мая не будет 5. кто на дачу собрался — пешком.

  2. А шановний знає, що десятиліття ті маршрутки ніхто не міняв, а гроші капали?! А шановний знає, що у Львові по 4 грн спокійно всі їздять?! А шановний знає, що Чернігів бідний? А шановний коли останній раз їздив на маршрутці?! Шанового хто із перевізників поставив? А шановний бачив нові «КОСТЮМИ» водіїв маршруток?!!!! Сміхота!

Back to top button