Суспільство (відео)

Об´єднання першої та другої міських лікарень Чернігова завершується (Відео)

Ще в січні цього року першу міську лікарню Чернігова вирішили реорганізувати та приєднати до другої, таким чином оптимізувавши адміністративний склад медзакладів. Наразі цей процес перебуває на стадії завершення.

«Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради було розглянуто два питання про затвердження акту-балансу передавального Чернігівської міської лікарні №1 і про затвердження статуту Чернігівської міської лікарні №2. Це було проведено у зв´язку з реорганізацією Чернігівської міської лікарні №1»,- Ольга Малець, в.о. начальника управління охорони здоров’я ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурс для забудовника по Попудренка, 16 та відновлення роботи громадського транспорту: в міській раді провели виконком (Відео)

У Чернігові функціонуватиме єдине комунальне некомерційне підприємство, що об´єднуватиме дві лікарні.

«Вони об´єднані в єдине підприємство – КНП «Чернігівська міська лікарня №2». Закінчилися всі підготовчі моменти, всі технічні пройшли періоди реорганізації і зараз уже на закінченому етапі проведено підтвердження всіх цих дій рішенням виконкому»,- Ольга Малець, в.о. начальника управління охорони здоров’я ЧМР.

Нагадаємо, що раніше в управлінні охорони здоров´я повідомляли про те, що кардинальних змін для персоналу та пацієнтів не буде.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button