Суспільство (відео)

«Останнє» слово Капустян, вакцинальні жахи та Атрошенко – за «чистоту» преси: ранкова нарада в мерії (Відео)

Головною темою ранкових зборів у мерії стала коронавірусна вакцина. Але розпочалася нарада з кадрової події. На заслужений відпочинок іде беззмінна керівниця міського комунального телерадіоагентства Ольга Капустян.

«Хочу щиро подякувати вам усім за співпрацю, за розуміння, за вирішення проблем і питань»,- Ольга Капустян, генеральний директор КП «ТРА «Новий Чернігів» ЧМР.

А далі – вакцинальна філософія. Спершу поговорили, наскільки нинішня вакцина Covishield сприймається у світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко дав свою оцінку вакцині від коронавірусу

«Вакцина, що завезена в Україну, це вакцина AstraZeneca, яку виробляють на потужностях індійського підприємства. Вона дозволена для використання. Це підтверджено всіма необхідними документами на рівні Євросоюзу зокрема»,- Ольга Малець, заступник начальника управління охорони здоров’я ЧМР.

Далі мер, який, з одного боку, сказав, що не хоче нікому нічого радити стосовно вакцинації, все ж додав інформаційного «трешу».

«А що буде з генетикою людини після вживання цих вакцин через 5-10 років? Особливо для молодих людей»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

При цьому міський голова не забув укотре розкритикувати засоби масової інформації, зокрема центральні, за багато негативу в їхніх публікаціях.

«У нас педофілія, в останні роки ця хвороба тільки з’явилась? Ні. Вона була тисячі років. Одностатева орієнтація людей, тварин, педофілія, різні збочення тощо. Ну, це ж не означає, що нам треба по 10 хвилин у прайм-тайм… коли можна якусь аналітику дати, щось цікаве»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міськраді вводять жорсткий карантин

Підсумком же обговорення коронавірусних справ стало введення більш жорстких обмежень на ранкових нарадах.

«Тут не повинні бути присутні більше ніж 40 осіб. Усі повинні розсідатися через ряд і через два місця»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Окрім іншого, на нараді всіх заспокоїли, що підтоплення цьогоріч у Чернігові не очікується. І на цій позитивній ноті збори були завершені.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button