Суспільство (відео)

Палацу спорту в Чернігові бути: невдовзі може розпочатися будівництво (Відео)

На останній сесії депутати Чернігівської міської ради підтримали рішення, згідно з яким земельна ділянка за адресою Пушкіна, 1, у районі Мар’їного Гаю передається у відання області. Мета – будівництво там Палацу спорту.

«Підтримано важливе рішення, це укладення договору суперфіцію – користування земельною ділянкою обласним УКБ для початку будівництва Палацу спорту. Це вкрай важливий проєкт для нашого міста»,- Марія Родікова, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

Місце будівництва – це фактично історична центральна частина Чернігова. Поки що ділянка площею близько двох гектарів не облаштована, але все ще попереду….

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише два дні: як працюватиме чернігівська сортувальна станція в лютому

«На сьогодні ми наразі бачимо, що ця ділянка пуста, дещо захаращена, але в майбутньому, після завершення реалізації проєкту, ми тут побачимо інноваційний масштабний проєкт, який буде магнітом»,- Марія Родікова, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

Чернігів хоче бути в тонусі, хоче бути здоровим. Чернігів спортивний уже давно потребував такого об’єкта.

«Нарешті в нашому місті з’явиться великий об’єкт, де зможуть проводити національні змагання. Це дасть поштовх розвитку спорту, також популяризації здорового способу життя. Там будуть спортивні зали, там буде тир, там буде басейн. Тобто з багатьох видів спорту можна буде проводити змагання»,- Марія Родікова, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

На будівництво Палацу спорту планують витратити орієнтовно 800 мільйонів гривень. Закінчити будівництво хочуть у 2025 році.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 Журналіст Олег Дешура

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

Back to top button