Суспільство (відео)

Пансіонат, гідропарки та прогулянки на катері: як відпочиватиме малеча Чернігівщини (Відео)

Літо – це час планувати не лише відпустки, а й відпочинок для дітей. Чимало батьків уже визначилися, куди поїдуть їхні діти. Інші ж кажуть, що знаходитимуть розваги для малечі, не виїжджаючи за межі своїх населених пунктів. Мешканці Чернігівщини розповіли, як їхні діти відпочиватимуть цього літа.

«До Києва поїхати, в зоопарк, гідропарк. А так ще не знаємо. Можна на Десну зїздити, ми торік їздили. Тільки ж далеко їздити з Носівки. Ось і зараз у парку погуляли, тепер ідемо в магазин».

«Завтра відправляємо вже на відпочинок, табір відпочинку «Гренада» називається. Це Азовське море, на два тижні. Хочеться і на природу, якщо буде можливість, то до Києва поїхати. Там Зоологічний музей дуже цікавий». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старі будиночки, корови й свині на дорогах і сучасний хай-тек: Грузія очима чернігівок

«У пансіонат вона щороку їздить, у Бердянськ путівка, і все, більше жодних таборів поки що не хоче. Ще тільки 12 років, тому нема такого бажання».

«На Десну або на Голубі озера. До Ніжина звозимо. Там воркаут відкрили. Думаю, дитині буде цікаво. В парк динозаврів до Києва проситься, в зоопарк».

«Плануємо зїздити на катері покататися, а так більше нічого».

«Буде день народження, хочемо поїхати на іменини».

«Збираємося родиною на море до Києва збираємося в зоопарк, аквапарк. Куди захоче дитина, туди і будемо їздити».

Чимало людей зазначили, що планів на літо багато. Але відпочинок їхніх дітей здебільшого залежатиме від того, на що у батьків вистачить фінансів.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button