Суспільство (відео)

Патріотичний відпочинок чи заморський шик: чернігівці розповіли, як треба подорожувати (Відео)

Заморський Шарм-еш-Шейх чи рідна Затока? Влітку більшість чернігівців прямують на південь, аби добряче засмагнути та вдосталь накупатися в солоній водичці. Дехто обирає для відпочинку звичайні екскурсії чи мальовничі гори. А от де комфортніше проводити відпустку, вдома чи за кордоном, ЧЕLine вирішив поцікавитись у жителів міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб не зіпсувати відпочинок: як підготуватися та що захопити в аптечку

«За границей нравится, но уже можно и в Украине. Потому что сервис лучше, и даже коегде дешевле получается, чем у нас. Скоро и у нас будет хорошо».

«В Украине, в Затоке мне очень нравится. И каждый год мы ездим. А бывает и за границей, потому что сервис. Там всё по-другому».

«И полностью отвечает потраченым средствам. В Украине могут люди отдыхать, которые не хотят брать заграничный паспорт. Ну всякие же причины на это есть».

«Если, например, сравнивать с Египтом, где мне приходилось бывать, там всё продумано, всё хорошо. Но недавно приходилось бывать в Ильичевске, тоже всё продумано и всё хорошо».

«Заграница есть заграница. То есть та же Турция или Египет ну как бы для меня это вот сбор людей со всего мира, ну не то. А тут всё понятно: фрукты, овощи все свои».

«Треба поважати українське і врешті-решт кошти будуть надходити до нашого бюджету, тому краще тут Чернігів — найцікавіше місце».

«Всё-таки это родина, наша страна. Я просто за границей ещё ни разу не была, я боюсь почему-то перелёта, хотя хотелось бы очень побывать».

«Были бы деньги, можно где угодно отдыхать. А если денег нету, так что мне эта безвизовая Европа — как-то по барабану».

За даними одного з туристичних сайтів, найпопулярнішим закордонним напрямком для відпочинку українців залишається Єгипет, куди готова поїхати більш ніж третина туристів. В Україні відпочивальники прямують на курорти Миколаївщини та Одещини.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button