Суспільство (відео)

Патрульні виявили громадянина, якого розшукувала поліція за причетність до злочину

Вихідними до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Генерала Бєлова на дитячому майданчику біля одного з багатоповерхових будинків невідомий чоловік п’є пиво. За вказаною адресою направили екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, поліцейські виявили громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння, він ледь тримався на ногах. У руках чоловік тримав пластикову пляшку з пивом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні затримали неповнолітнього водія

Під час перевірки даних особи з’ясувалося, що громадянину 52 роки, він житель Запорізької області. І що дев’ять місяців його розшукує запорізька поліція за причетність до крадіжки.

Інспектори одразу повідомили чергову службу патрульної поліції про виявлення особи, яка перебуває в розшуку. У медзакладі під час огляду підтвердили стан алкогольного сп’яніння у громадянина.

Чоловіка доставили до Чернігівського відділу поліції. Після складання адмінматеріалів за ст. 178 (Поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) КУпАП його передали співробітникам карного розшуку.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button