Суспільство (відео)

Передвиборча філософія, монобільшість і Карл Маркс: роздуми Атрошенка (Відео)

Наближається річниця створення так званої монобільшості у Верховній Раді, коли більшість в українському парламенті була сформована з представників президентської партії «Слуга народу». На щотижневій нараді в Чернігівській міськраді свою оцінку роботі монобільшості дав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Продемонстровані серйозні успіхи в боротьбі з пандемією. Серйозні успіхи в боротьбі з корупцією. Створилися прозорі ринки. Децентралізація? Не знаю. Важко сказати. Висновки можна щодо кожного з цих напрямків зробити самостійно. Натомість хотілося б почути, які досягнення в економіці? Наскільки покращився інвестиційний клімат? Що відбулося в напрямку розвитку територій? Яка державницька позиція? Якщо нічого не робити з боку держави, то перспектива таких областей, як Чернігівська, туманна»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко вкотре розкритикував президентську політсилу і згадав Карла Маркса

Свій передвиборчий аналіз роботи парламенту міський голова завершив тезами з філософії марксизму.

«Укотре ми забуваємо Маркса. Завдання влади – підвищення добробуту громадян. Що відбулося для покращення громадян? Лишається питанням»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Виникають запитання і до загадкової ситуації з коронавірусом й обмежувальними заходами. На кожній нараді в мерії лунають заклики дотримуватися карантинних норм: ходити в масках, користуватися антисептиками і тримати дистанцію.

Та паралельно з такими заявами – під час передвиборчих агітаційних заходів про карантин й антикоронавірусну безпеку забувають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко розповів про людину, до критики якої прислухається

У Чернігові вже зафіксовано 240 випадків захворювання на коронавірус. Померли 4 людини. Чернігівці в переважній більшості ігнорують карантинні норми. Утім, вчені запевняють, що розслаблятися зарано, мовляв, восени на нас чекає друга хвиля коронавірусу.

Також на нараді обговорили стан дорожніх робіт у місті та переглянули традиційний дайджест комунальних провалів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Павло Солодовник

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button