Суспільство (відео)

Подарунки для дітей від дітей: у Чернігові стартувала акція «Щастя in the box» (Відео)

У Чернігові стартував обмін подарунками для дітей. «Щастя in the box» уже п’ятий рік традиційно існує при Інформаційно-туристичному центрі.

«Його основна ідея в тому, щоб навчити дітей вміти дарувати подарунки іншим, і знову ж таки вкладати частинку себе в той подарунок, який ти хочеш обміняти», — Катерина Литвин, заступниця начальника управління культури та туризму ЧМР.

Таким чином кожна дитина може підготувати подарунок для інших дітлахів, подарувавши їм щасливі емоції, і взяти подарунок собі. Загалом таким способом обмінюються подарунками понад 100 дітлахів Чернігова. Як показала статистика за попередні роки, діти полюбляють приносити на подарунок іграшки, солодощі, набори для творчості, також дуже популярними є книжки.

«За віковою категорією вони також різні, звісно, є моменти, коли 12-річна дитина витягає подарунок на 5 років, ми даємо право перетягнути цю коробку. Тому що кожен має бути задоволений. Дитина, яка з батьками, з бабусею, з дідусем хоче здійснити обмін, вона вдома готує подарунок, може його як запаковувати окремо, так принести сам подарунок. Відповідно, прийшовши в ТІЦ, вона виймає той подарунок, який отримує, а в коробку вкладає свій подарунок, який вона підготувала. З часом відбувається така собі циркуляція. Це як про ті рукостискання. Це оте тепло, яке йде та рухається Черніговом», — Катерина Литвин, заступниця начальника управління культури та туризму ЧМР.

Обмінятися подарунками та подарувати радість іншим можна в Інформаційно-туристичному центрі до 24 грудня включно.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button